Zakelijke energie

Hoe kiest u uw zakelijke energie?

Heeft u er al eens bij stilgestaan? Waarom kiest u voor een bepaalde energieleverancier voor uw zaak? Uit onderzoek blijkt dat de prijs voor gas en elektriciteit ook voor bedrijven een belangrijke rol speelt. In Europa, en zeker ook in Nederland, is de energiemarkt de laatste jaren volop in beweging. Energie vergelijken zakelijk is dus geen slecht idee. De technologische evolutie gaat snel. Er worden steeds meer energiebronnen beschikbaar die voor schone energie kunnen zorgen. Ook de overheid neemt hierin ondersteunende maatregelen, waar ook bedrijven van kunnen genieten. Naast de traditionele energieleveranciers zijn er steeds meer spelers op de markt. Ogen en oren goed openhouden loont als het gaat om zakelijke energie. Zowel voor opstartende bedrijven, als de reeds gevestigde grootverbruikers van energie.

E.ON kan u overtuigen met zijn goedkope zakelijke energie, maar ook met andere, belangrijke voordelen voor uw onderneming.

Daarom is energie zakelijk ook van belang

Als ondernemer wilt u uw bedrijf graag laten groeien. Zakelijk energie speelt daarin een rol. Vanuit de facilitaire kant, uw computer- en of machinepark moet draaien zodat u omzet kan realiseren en verder kunt evolueren. Van belang is dus dat u voor een betrouwbare zakelijke energieleverancier kiest.

Maar heel wat bedrijven opteren vandaag ook bewust om actief te investeren in duurzaamheid , om ‘maatschappelijk verantwoord te ondernemen’. Hierdoor gaan bedrijven door verbeteringsprocessen waarbij ze economische, milieu- en sociale overwegingen op een geïntegreerde manier in de gehele bedrijfsvoering opnemen. Groene energie is daarin een belangrijk facet. Kies daarom voor E.ON, zodat u zeker weet dat u van een eerlijke, duurzame energieleverancier uw zakelijke stroom ontvangt. Wij helpen u de mogelijkheden te onderzoeken voor zakelijke zonnepanelen of led verlichting op kantoor

E.ON helpt u graag te besparen op uw zakelijke energie

Van belang is dus ook dat u voor een betaalbare energieleverancier kiest voor uw zakelijke energie. Waar mag u bij grootzakelijke energie van E.ON op rekenen?

1.Scherpe energiecontracten op uw maat
Hoe vindt u door het bos de bomen? Hoe maakt u een keuze uit de zakelijke energietarieven? E.ON maakt die complexiteit eenvoudig. Voor ZZP'ers en MKB's bieden we verschillende pakketten aan. Volgens uw behoeften: u kiest bijvoorbeeld voor een pakket dat altijd opzegbaar is, of een pakket met looptijd van 1 of 3 jaar, telkens met een duidelijk productaanbod. Met uw bedrijfsgegevens en energieverbruik bij de hand vraagt u online een offerte aan. Wij beloven u snel een antwoord!

2. Besparingstips op uw maat
Wanneer u minder energie verbruikt, betaalt u minder en het is ook nog eens beter voor het milieu. Bij E.ON vinden we het uiterst belangrijk onze klanten te helpen hun energieverbruik te verminderen en dat doen we door u besparingstips op maat te geven. Bespaar zo al snel 10% op uw energieverbruik.

3. Klantenservice voor u
Onze klantenservice begint op het moment dat u van E.ON hoort, ook bij zakelijke energie. Zo helpen wij u graag bij het overstappen naar gas en licht zakelijk van E.ON. Heel wat bedrijven blijven namelijk bij hun bestaande energieleverancier, uit angst voor de administratieve en praktische problemen. Wij staan garant voor een vlotte overstapregeling. Dit is onder andere gebleken uit de zeer hoge tevredenheidsscores van onze klanten.

Bent u inmiddels klant bij ons, dan zorgt een uitgebreid pakket online dienstverlening voor snelle én correcte ondersteuning. Via 'Mijn E.ON' kunt u op ieder gewenst moment zonder wachttijden uw energiezaken regelen en beheren: meterstanden doorgeven, voorschotten aanpassen en uw jaarafrekeningen bekijken.

E.ON: betaalbare, betrouwbare én duurzame energie

E.ON gaat voor goedkope energie zakelijk, maar ook voor een betrouwbaar en duurzaam aanbod. E.ON zet daarom in op een mix van energieopwekkingsmethoden, maar we investeren tegelijkertijd fors in de duurzame energietechnologieën van de toekomst zoals biomassa, waterkrachtcentrales en wind- en zonne-energie. Het doel van E.ON, de goedkope zakelijke energieleverancier, is alles uit de energiebronnen halen wat mogelijk is en daar plukt u de vruchten van!

Adviesgesprek aanvragen

Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur