Zakelijke energieleverancier

E.ON gaat als zakelijke energieleverancier een stap verder

Als zakelijke energie leverancier voelen wij ons sterk betrokken bij onze klanten. We leveren niet alleen betrouwbare, maar ook betaalbare en duurzame energie. Of u nu ZZP’er bent of MKB’er, of een grootzakelijk bedrijf met meerdere (internationale) vestigingen. U heeft zakelijke stroom nodig om uw bedrijf te laten draaien. Daarvoor heeft u een energieleverancier zakelijk nodig. Bij E.ON staan we voor u klaar met een energieproduct op uw maat.

Waarom kiest u voor onze zakelijke energie?

Wij zijn uw goedkope zakelijke energieleverancier. Maar u zit ook goed bij ons voor andere redenen:

Een excellente klantenservice
Onze dienstverlening begint bij uw overstap. We staan garant voor een vlot proces zonder kopzorgen. Zodra u klant bij ons bent, zorgt een uitgebreid pakket van online dienstverlening voor snelle en duidelijke ondersteuning waar nodig. Grootzakelijke bedrijven kunnen bovendien gebruik maken van de telefonische support van het E.ON team.

Bespaartips op uw maat
Wanneer u minder energie verbruikt, betaalt u minder en het is beter voor het milieu. E.ON maakt er een erezaak van de klanten te helpen hun energieverbruik te verminderen. Misschien heeft u al wel eens gedacht aan het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijf. Wij kunnen u hierbij helpen. Zelfs met de installatie. Of misschien is de E.ON EnergieManager iets voor u? Uw verbruik wordt zichtbaar op een online dashboard. Met de inzichten die u uit deze cijfers krijgt, kunt u aan de slag gaan en doeltreffende energiebesparende maatregelen nemen.

Als energieleverancier helpt E.ON uw bedrijf zakelijk verder te vergroenen

Als zakelijke energieleverancier zorgt E.ON niet alleen voor duurzame energie. E.ON kan u ook ondersteunen bij de verdere vergroening van uw zakelijke wagenpark. De transitie naar hernieuwbare energie is namelijk een van de grootste uitdagingen waar onze generatie voor staat. Elektriciteit is een nieuwe energiebron voor autorijden. Deze manier van rijden staat op de radar van zowel de overheid, het bedrijfsleven en de kennisinstellingen en er wordt de komende jaren sterk op ingezet. Het aantal elektrische wagens groeit maand na maand stevig, ook in de bedrijfswagenparken. Bij een dergelijke groei zullen 32.000 publieke laadpunten nodig zijn. Dat betekent dat de vraag naar laadpunten de komende jaren gevoelig gaat stijgen.

Wat zijn de voordelen van een vergroend wagenpark

U twijfelt over het inzetten van elektrische voortuigen in uw wagenpark? Wij zetten enkele argumenten op een rij om de stap toch te wagen:

1. Fiscale voordelen van zakelijk elektrisch rijden

  • U betaalt een lagere tot geen BPM-belasting;
  • U betaalt geen Motor Rijtuigen Belasting (MRB) bij aanschaf van een elektrische (bedrijfs)auto;
  • U heeft recht op de Milieu Investeringsaftrek (MIA).

2. Milieuvoordelen van zakelijk elektrisch rijden

  • Vermindering van de CO2-uitstoot is voordelig voor het klimaat, zeker als u rijdt met de duurzame stroom van E.ON;
  • Verbetering van de luchtkwaliteit doordat elektrische voertuigen geen fijnstof en stikstofoxyden uitstoten;
  • Minder geluidshinder.

E.ON, dat is groene stroom en een elektrische laadoplossing voor uw bedrijf

Naast het gewone energiegebruik in uw bedrijf, moeten de elektrische wagens natuurlijk stroom ‘tanken’. E.ON levert u daar groene energie voor. Een combinatie van elektrische wagens en schone energie, dat is dubbele winst voor het milieu. E.ON kan u ook helpen met uw elektrische laadoplossing en bijbehorende diensten. Dit door een partnership met EV-Box, de internationale marktleider in EV-laadoplossingen. De variabele laadtarieven, energie-efficiënte configuraties en Smart Charging diensten zorgen ervoor dat u onnodige kosten voorkomt als het gevolg van overcapaciteit. En u haalt ook het meeste uit de laadpunten in geval van een beperkte stroomcapaciteit. Als zakelijke energie leverancier gaat E.ON zo een stap verder dan de klassieke zakelijke energieleveranciers die op de markt aanwezig zijn.

Stap over naar de zakelijke enerigeleverancier E.ON en profiteer van scherpe zakelijke energietarieven die we hanteren. Bekijk ons aanbod!

Bekijk ons aanbod

Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur