Duurzame energie

Duurzame energie heeft de toekomst

Bent u al overgestapt op duurzame energie? Weet u eigenlijk wel wat voor energie u geleverd krijgt, thuis of op de zaak (zakelijke energie)? Help mee het milieu te sparen en put uit de oneindige bron van de natuur om te voorzien in uw stroom. De Nederlandse regering stimuleert bovendien deze duurzame ontwikkeling. En dat is ook niet gek, want klimaatvriendelijke energie uit de aarde, van de wind of van de zon is schoon en veelbelovend. Deze energie is altijd beschikbaar, hernieuwbaar en vervuilt de aarde niet. In tegenstelling tot de gangbare energie die opraakt en vervuilt, de energie uit fossiele brandstoffen zoals aardolie of kolen. De verbranding daarvan stoot CO2 uit, een schadelijke stof die de beschermende atmosfeer om de aarde aantast en verzuurd. Dat wordt het bekende broeikaseffect genoemd.

Duurzame energie staat voor langdurende, niet oprakende, veilige, stabiele en een bestendige energievoorziening. E.ON voorziet u hierin en levert graag bij aan een schonere wereld. E.ON is bovendien bewust overgestapt op groene stroom en duurzame energie. Duurzame en alternatieve energiebronnen zijn juist heel natuurvriendelijk. Geeft u de voorkeur aan schone en duurzame energie? Wilt u de opwarming van de aarde tegengaan? Kies dan voor E.ON, stap over en geniet van de voordelen die E.ON u biedt:

  • Aantrekkelijke prijzen
  • Een contract dat bij u past
  • 100% groene stroom
  • Altijd inzicht in uw verbruik via de website
  • De overstapservice maakt de overstap lekker makkelijk

Bereken uw prijs

Duurzame energie van E.ON uit de zon

Groene stroom uit windenergie of zonnekracht staat volop in de belangstelling en u kunt het ook gebruiken. Deze schone energie helpt het milieu! Eigenlijk is er geen goed argument meer over om nog langer door te gaan met energiegebruik uit fossiele brandstoffen. Groene energie belast het milieu niet. Duurzame energie heeft daarom de toekomst.

Bent u op zoek naar een groene stroom aanbieder? Stap dan nu over naar E.ON. Daarbij kunt u ook zelf uw eigen zonne-energie opwekken en deze aan uw energieleverancier terugleveren door gebruik te maken van zonnepanelen. Zo bespaart u op uw eigen energiekosten, want uw rekening gaat omlaag.

Meer en meer Nederlanders en Europeanen kiezen daarvoor. De aanschaf van de zonnepanelen op uw dak heeft wel een prijs, maar de investering verdient u op termijn vanzelf terug. Hoeveel zonne energie u zelf kunt opwekken is afhankelijk van de omvang en de stand van uw dak of daken. E.ON stimuleert het gebruik van zonne-energie en levert u hoogwaardige zonnepanelen via haar partner Sungevity. U produceert zelf groene stroom en krijgt inzicht in uw ge- en verbruik van deze duurzame energie. Zo kunt u anticiperen op uw persoonlijk energieverbruik en besparen.

Gratis advies aanvragen

Beheer uw duurzame energie zelf

E.ON levert 100% groene stroom tegen een voordelige prijs. Bekijk ook de bespaartips op de website van E.ON. Duurzame energie is beschikbaar, schoon en te beheren. Werkt u al mee aan een duurzame toekomst? Kiest u bewust voor besparen? Ga mee met de vernieuwing en kies gelijk voor milieuvriendelijke energie. Meld u voor duurzame energie, waaronder wind-, zonne- en waterenergie, aan via eon.nl.

Meld u aan voor duurzame energie