Elektra, gas en licht

Gas, water en licht van E.ON

Gaat u verhuizen en heeft u gas, water en licht nodig? Bent op zoek naar een nieuwe energieleverancier? E.ON biedt u voordelig volledig groene energie en is bovendien specialist in zonnestroom. Overstappen is daarnaast gratis, waardoor de verhuizing wel erg gemakkelijk wordt. Gas en licht betrekt u via ons door u aan te melden voor een kort of langer lopend energiepakket op maat. Op onze website vindt u meer informatie over de tarieven van energie en gas.

Bereken uw prijs

Als klant bij E.ON willen wij u zoveel mogelijk helpen uw gas en elektra verbruik te verlagen. Met dit in gedachte hebben wij per ruimte in huis een aantal waardevolle tips voor u samengesteld die u elders op onze website kunt bekijken. Hierdoor hoeft u nooit meer gas en licht te verbruiken dan u daadwerkelijk nodig heeft, dat is nog eens goed geregeld!

100% groene energie en gas

Gas en stroom heeft u dagelijks nodig. Daarom is het slim niet te lang te wachten met het afsluiten van een energiecontract bij een verhuizing. In uw nieuwe woning moet namelijk van alles geregeld worden en zonder stroom is dat lastig. Maar als u toch een nieuw contract afsluit, kunt u beter een bewuste keuze maken. Daarom is het goed te weten dat E.ON haar energie uit de zon en de wind haalt. U krijgt dus honderd procent groene stroom. Als klant draagt u daarmee ook een steentje bij aan het milieu. Dat is nog een goede reden om u aan te melden. Daarbij neemt E.ON de overstap bovendien uit handen. Uw verdere voordelen bij E.ON:

  • 100% groen gas en elektriciteit
  • Wij helpen u energie te besparen door middel van onze besparingstips
  • Altijd een scherp tarief voor uw energiegebruik

Gas en licht bij E.ON: uw contract meenemen

Gaat u een onderneming beginnen in een nieuw of bestaand pand? Bekijk dan de voordelen van stroom en gas via E.ON. Bent u echter al een particuliere of zakelijke klant bij ons, dan kunt u uw huidige contract bij een verhuizing gewoon meenemen. Reken wel op een nieuw termijnbedrag in uw nieuwe woon- of bedrijfsruimte. U kunt eventueel bij verhuizing ook uw bestaande tarieven vast laten zetten, dan weet u altijd waar u aan toe bent.

Gas en elektra: zo gaat het in zijn werk bij verhuizen

Meld u binnen 45 dagen voor de verhuisdag aan voor gas en licht van E.ON. Enkele dagen voor de sleuteloverdracht ontvangt u de meterstandenkaart die u direct in het nieuwe pand kunt invullen. Heeft u al een slimme meter, dan leest E.ON de standen zelf uit. Let op dat de datum van de sleuteloverdracht ook de begindatum van uw nieuwe contract is. Zorg dus dat u wel de juiste datum doorgeeft. Het is namelijk prettig, maar ook bijzonder belangrijk dat u gelijk kunt beschikken over gas, water en licht op de dag van de verhuizing.

Gas en licht van E.ON (ook met zonnepanelen)

Gas, water en licht zijn de eerste behoeften in uw (nieuwe) woning of bedrijf. Regel het goed, dus regel groene stroom van E.ON bij uw verhuizing. Wilt u een stapje verder gaan en slim besparen? Laat dan zonnepanelen installeren op uw dak. Zo verdient u geld terug, want jaarlijks saldeert E.ON de door u terug geleverde energie. Onze partner Sungevity installeert en levert hoogwaardige zonnepanelen met een hoog rendement. U krijgt tien jaar garantie op de vooraf berekende opbrengst en vijf jaar garantie op het installatiewerk. Wilt u weten welke technologisch geavanceerde zonnepanelen u kunt bestellen? Vraag een gesprek aan met een persoonlijk adviseur, die u zal uitleggen wat de mogelijkheden zijn in uw (nieuwe) huis!

Gratis advies aanvragen