Elektriciteit

Elektriciteit via E.ON: een steentje bijdragen aan de natuur

E.ON levert elektriciteit uit zonne-energie en andere groene energiebronnen zoals de wind. Daarom kunnen bij veel van onze contracten garanderen dat u 100% groene stroom ontvangt. Maar dat is niet het enige waarmee E.ON bijdraagt aan het behoud van de natuur. Zo investeren we constant in nieuwe technieken en bouwen we onder andere nieuwe windmolenparken. Daarnaast hopen we onze klanten te stimuleren slim om te gaan met de elektriciteit van Nederland, waaronder door te besparen op hun energierekening.

Om het u wat gemakkelijker te maken hebben we online diverse besparingstips voor u samengesteld die er voor kunnen zorgen dat uw electriciteit verbruik zal dalen. Zet bijvoorbeeld uw apparaten en verwarming uit in ruimtes die u niet gebruikt. Is het toch tijd om de verwarming aan te zetten? Zorg dat er frisse lucht binnenkomt in uw huis, want deze verse lucht is sneller te verwarmen waardoor dit weer scheelt in uw stookkosten. Dit zijn al een aantal tips, bekijk alle besparingstips op eon.nl.

Zelf electriciteit opwekken met zonnepanelen

Wist u dat u ook zelf stroom kunt genereren met zonnepanelen? Zo gaat u nog een stap verder en bespaart u flink op uw energierekening. U levert dan de zelf opgewekte elektriciteit terug aan E.ON en dat zorgt natuurlijk voor flink wat minder stroomverbruik. Combineert u dat bovendien met energiezuinige apparatuur in huis en een goede isolatie, dan bespaart u op de prijs van elektriciteit en zal uw rekening drastisch lager worden.

De levering en installatie van zonnepanelen wordt bij E.ON afgehandeld door onze partner Sungevity. Zo kunt u jaarlijks elektriciteit terugleveren en salderen, waarbij uw meter achteruit zal gaan. Zo brengt u uw stroomverbruik drastisch terug. Een goede investering, zeker wanneer u weet dat wij u 10 jaar lang 95% van de minimaal beloofde opbrengst garanderen. Het risico op het te weinig produceren van stroom wordt daardoor erg klein en uw investering zal u gemakkelijk terug verdienen met de besparing. Bovendien draagt u ook nog eens bij aan een gezonder leefmilieu. Investeer mee in een leefbare toekomst en maak gebruik van het gratis zonlicht.

Bij E.ON kunt u kiezen uit de volgende kwalitatieve zonnepanelen:

  • Comfort zonnepanelen met een jaaropbrengst per paneel van 256 kWh
  • Design Zonnepanelen met een jaaropbrengst per paneel van 243 kWh
  • Premium Zonnepanelen met een jaaropbrengst per paneel van 291 kWh

Deze zonnepanelen hebben een goed rendement en worden geleverd met aantrekkelijke garanties. Lees meer over de specificaties van deze zonnepanelen en de zonneproducten op onze website en vraag om een professioneel advies of een offerte op maat.

Zonnepanelen van E.ON

Elektriciteit in Nederland bestelt u voordelig via E.ON

Bepaal zelf hoeveel geld u uitgeeft aan elektra, gas en licht. Zo komt u aan het eind van het jaar niet voor ongewenste verrassingen te staan. Via Mijn E.ON regelt u eenvoudig uw energiezaken en kunt u zien wat uw huidige termijnbedrag is, kunt u het termijnbedrag verhogen of verlagen en kunt u het bedrag opnieuw berekenen. Bekijk nu het actuele aanbod van elektriciteit op Eon.nl.

Bereken uw prijs