Gas en stroom aanbiedingen

Gas en stroom aanbiedingen: interessant?

De energiemarkt is in Europa, en ook in Nederland, in volle evolutie. Niet alleen de manieren waarop energie wordt opgewekt wijzigen, maar ook de technologieën evolueren razendsnel. Hernieuwbare energie gaat een steeds grotere rol spelen en prijzen fluctueren elke maand. Dat alles heeft tot gevolg dat het klantengedrag wijzigt. En dat gas en stroom aanbiedingen, vooral de goedkope energie aanbiedingen, belangrijker worden om in het oog te houden. De vraag is daarom: is het voor u als consument aan te raden om over te stappen met een energieactie en te gaan voor goedkope energie en gas?

Hoe kiest u uw energieleverancier?

De volgende elementen kunnen een rol spelen bij uw keuze:

  • de prijs
  • de betrouwbaarheid van de energie
  • de mate van duurzaamheid van de energie (grijze of groene energie)
  • de verschillende contracten (vast of flexibel)
  • de kwaliteit van de dienstverlening
  • eventuele gas en stroom aanbiedingen

Bestaat er dan zoiets als de beste energieleverancier? Het antwoord op deze vraag is ‘nee’. Er bestaat geen energieleverancier die de beste is voor iedere klant in Nederland. De juiste keuze is steeds afhankelijk van uw verwachtingen en wensen.

Gas en stroom aanbiedingen zijn echter altijd interessante momenten om even stil te staan bij uw huidige energiekosten. Op dat moment bekijkt u of het bij een andere energieleverancier met een goedkope energie aanbieding beter kan. Er kan namelijk wel maar één energieleverancier de goedkoopste zijn voor u. De kans is echter groot dat u bij een andere leverancier zit, en dat u te veel betaalt. Als het verschil significant is, dan is het aan te raden om over te stappen bij een interessante gas en stroom aanbieding.

Regelmatig nieuwe acties: hou ze in het oog

Energieleveranciers kunnen de energieprijzen bij variabele contracten ieder halfjaar aanpassen. Deze aanpassing gebeurt standaard op 1 januari en op 1 juli. Dat is echter niet het geval bij de klanten van E.ON met een vast contract van 1 of 3 jaar. Daar zullen de goedkope energietarieven hetzelfde blijven. Ondanks dat de variabele energietarieven slechts 2 keer per jaar wijzigen, wijzigen de energieaanbieders (ook E.ON) wel vaker de voorwaarden van hun acties. Daardoor kan het elke maand gebeuren dat een andere energieleverancier voor u een beterkoop is. Het loont om regelmatig te checken of die gas en stroom aanbiedingen niet interessant kunnen zijn voor u en over te stappen naar de voor u beste energie leverancier.

E.ON wil uw voorkeurspartner zijn voor energie-oplossingen

Naast goedkope energie aanbiedingen wil E.ON meer betekenen voor u:

  • U staat centraal: onze klantenservice heeft haar zaakjes op orde en staat ter uw beschikking;
  • Wij willen u helpen energie te besparen: lees onze 250 bespaartips. Hiermee kunt u tot 35% besparen op uw energierekening. Slimme keuzes maken en bewust met uw verbruik omgaan is het geheim;
  • Wij zetten volop in op duurzame energie. We gebruiken vandaag een mix van energieopwekkingsmethoden en we investeren tegelijkertijd fors in de duurzame energietechnologieën van de toekomst zoals biomassa, waterkrachtcentrales en zonne- en windenergie. Dit zonder dat u er als klant een cent meer voor hoeft te betalen.

Overstappen is zo geregeld bij een gas en stroom aanbieding

Ziet u het financiële voordeel van goedkopere gas en stroom aanbiedingen wel, maar ziet u ertegen op om het administratieve en praktische werk te regelen van een overstap naar E.ON? U hoeft zich geen zorgen te maken. Uw overstap naar goedkope stroom is zo geregeld. Na de bevestiging van uw aanmelding heeft u 14 dagen bedenktijd. Wij zorgen voor het opzeggen van uw huidige contract. U geeft ons uw meterstand door en off we go. U komt geen seconde zonder stroom te zitten, dat garanderen we u. En wie kan deze klantenbelofte beter beoordelen dan onze eigen klanten. Zij beoordeelden onze overstapregeling met een 10 op 10!

Rekent uw huidige leverancier een opzegvergoeding aan, omdat u overstapt voordat uw contractperiode is verstreken na een goedkope energie aanbieding van E.ON? In heel wat van die gevallen kunt u die opzegvergoeding bij ons declareren. Bekijk nu de aanbiedingen van energieleverancier E.ON!

Bereken uw prijs

Andere Energie