Energiekosten besparen

Besparen op energiekosten met E.ON

Energiekosten besparen doet u met E.ON. Wij zijn expert in het besparen op energiekosten en vinden het een voorrecht onze klanten hierin te adviseren en te stimuleren. Als groene energieleverancier geven wij u de beste informatie over groene stroom en hoe u kunt besparen op energie in uw woning of op kantoor. Hiertoe treft u op onze website honderden bespaartips aan. In elk vertrek in uw huis kunt u besparen op energiekosten. Wanneer u deze kosten omlaag brengt, gaan ook uw vaste lasten direct omlaag. Zo houdt u elke maand meer geld over waarmee u leuke dingen kunt doen.

Bent u bewust bezig uw structurele energiekosten omlaag te brengen? Dan kan E.ON veel voor u betekenen. Informeer naar de mogelijkheden om op uw energiekosten te besparen. Wist u dat nieuwe klanten zo kunnen overstappen naar E.ON en dat wij de afhandeling met uw vorige energieleverancier regelen? Via onze gratis overstapservice heeft u er geen omkijken naar en uw energie stroomt gewoon door. Stap daarom vandaag nog over.

Energiekosten besparen dankzij handige tips

Besparen op uw energieverbruik kan doorlopend. Door op uw kleinverbruik te letten, beperkt u de kosten al aanzienlijk. Haal de stekkers van elektrische apparatuur altijd uit het stopcontact en zet de thermostaat lager als u niet thuis bent. Zorg dat u de basisvoorwaarden voor een warm huis goed heeft geregeld. Laat uw woning op zoveel mogelijk plaatsen isoleren wanneer dat nog niet is gebeurd. De spouwmuren, daken en ruiten behoren tot de belangrijkste bronnen die de koude binnen kunnen laten. Zorg daarnaast voor een regelmatig onderhoud van uw verwarmingsketel en ontlucht de radiatoren wanneer dat nodig is. Zo blijft het verbruik zuinig en de ketel veilig. Vervang de ketel op tijd om niet zonder energie te zitten.

Bespaar dankzij een energiecontract op maat

Zorg dat u bij E.ON een energiecontract op maat afneemt, want ook dan bespaart u op energiekosten. Wij adviseren u graag over de energiedeal die het beste bij u en uw huishouden past. Wij hebben een aantal besparende energiedeals voor u klaar staan waaruit u kunt kiezen. Dit zijn contracten voor 1 of meerdere jaren met een flexibel of een vast tarief. Welk contract het beste bij u past, hangt af van de manier waarop u energie gebruikt en hoeveel u jaarlijks verbruikt. Een persoonlijk advies zorgt voor een energiedeal op maat. Besparen op energiekosten is voor iedereen mogelijk. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Energiekosten besparen via zonnestroom van E.ON

Een andere mogelijkheid om op energiekosten te besparen, is het laten plaatsen van zonnepanelen en/of een zonneboiler. Uw verwarming en water worden dan op een voordelige manier verwarmd. E.ON regelt het plaatsen en installeren van hoogwaardige zonnepanelen met een gegarandeerde opbrengst over tien jaar en/of een zonneboiler graag voor u. Wij doen dat via onze partner in zonne-energie. U wekt zo zelf groene energie op en dit kunt u terugleveren aan het hoofd-elektriciteitsnet. De opbrengst wordt gesaldeerd met de kosten van uw verbruik. Zelf energie opwekken is natuurlijk ook een effectieve manier om op energiekosten te besparen. U krijgt overzicht en inzicht in uw verbruik. De zonneboiler kan gekoppeld zijn aan uw HR-ketel of uw gasleiding. Met een zonneboiler bespaart u minstens op de helft van uw gaskosten voor warm water.

Wilt u graag op uw energiekosten besparen? Doe dan uw voordeel met onze bespaartips, stap over en wordt vandaag nog een nieuwe klant van E.ON.

Energie aanvragen

Andere Energie