Energie met kado

Goedkope energie met een kado voor u?

Een gratis kado bij een energiecontract, zou dat geen mooi begin van het jaar zijn? Overstappen van energie met een kado erbij maakt het overstappen nog leuker.

Iedere slimme Nederlander weet dat regelmatig energie vergelijken, zeker tussen de grotere aanbieders op de markt, een stevige besparing in het gezinsbudget kan opleveren. De Consumentenbond raadt aan deze vergelijking minstens één maal per jaar te maken. Gemiddeld, zo blijkt uit onderzoeken, wordt door over te stappen een besparing van € 175 per jaar gerealiseerd. Dat bedrag loopt nog op als de klant langer bij eenzelfde bedrijf was. Overstappen kost bovendien niets en verloopt volledig zonder stress. De informatievoorziening en serviceverlening is goed geregeld, waardoor u nooit zonder energie komt te zitten.

Stijgende energieprijzen vanaf 1 januari 2017

In Nederland gaan de energieprijzen voor klanten met een variabel energiecontract omhoog vanaf 1 januari 2017. Sinds het begin van 2014 zaten de energieprijzen doorlopend in een neerwaartse spiraal. Het is dus een tijd geleden dat de markt een prijsstijging kende. Dat variabele contract gaat dus best op de schop. Overstappen naar een nieuw energiecontract met een vaste prijs is nu een goede keuze. En als dat overstappen van energie met een kado kan, dan is dat mooi meegenomen.

Benieuwd naar energie welkomstcadeaus?

Energiebedrijven bieden vaak op hetzelfde moment verschillende acties aan via verschillende verkoopkanalen. Die acties kunnen voordelige tarieven zijn, een bepaalde tijd gratis energie, cashbacks (die worden terugbetaald op het einde van de contractduur) of cadeaus. Energie met een kado is een populaire combinatie in Nederland. Maar het verkrijgen van een cadeau bij de afname van energie betekent niet dat u daarom ook de laagste energieprijs krijgt. Bij E.ON daarentegen krijgt u het beste welkomstgeschenk, namelijk dat u gegarandeerd het laagste tarief betaalt.

Dat neemt niet weg dat de tablets bij de kado’s bij energie bijzonder geliefd zijn. En dat is niet te verwonderen, want wie kan er nu geen tablet gebruiken? Om er supersnel mee te surfen of mails te kunnen beantwoorden. Om online te shoppen of in bed televisie te kijken. Of om mee te nemen als tijdverdrijf wanneer u met de kinderen gaat eten in een restaurant of een lange reis maakt. Tablets zijn niet alleen handig, maar zijn ook nog eens leuk. In Nederland is ongeveer 72 procent van alle verkochte tablets een iPad.

Overstappen energie met kado

E.ON staat al jaren in de top 3 van de lijstjes van goedkope energiebedrijven. In 2015 werd E.ON uitgeroepen tot winnaar van de Energie Award van Pricewise. Die erkenning bewijst dat uw energie bij E.ON niet alleen goedkoop, maar ook goed geregeld is. Een pico bello overstapservice en een uitgebreide waaier aan dienstverlening. Maar onze klanten waarderen ons ook omwille van de duidelijkheid over de kosten, de eerlijkheid in advies en de betrouwbaarheid van de afspraken.

Energie met een kado? De grootste korting vindt u bij E.ON.

We zetten nog even alle voordelen op een rijtje:

  • Overstappen is gratis.
  • U bespaart direct geld.
  • Onze overstapservice krijgt een 10/10 van onze klanten.
  • U kiest zelf het energiecontract dat bij u past: E.ON biedt verschillende deals aan met scherpe prijzen, zonder verrassingen.
  • Onze energie is altijd groen, zonder dat u er een cent meer voor moet betalen. Dat is energie met een kado, voor moeder aarde dan. Met dank aan de eeuwig schijnende zon, waaiende wind, stromend water en biomassa.
  • E.ON biedt de mogelijkheid om een eventuele opzegvergoeding van een andere energieleverancier te vergoeden tot € 350.

Kies uw pakket