Energie aanbiedingen kado

Profiteer van energie aanbiedingen met kado

Het begin van het jaar. Een moment waarop u even stilstaat bij wat het nieuwe jaar allemaal kan brengen. Misschien maakt u wel een lijstje met leuke plannen. Eindelijk die langgewenste reis maken, een nieuwe hobby starten, zorgen voor een aangename work-life balance. Of gewoon wat meer thuis gaan genieten en rustig een boek of de krant op de tablet lezen.

Thuis zijn betekent een gezellige woning creëren. Voor een aangenaam binnenklimaat in uw woning heeft u stroom nodig, en gas natuurlijk ook. Iets wat u dus zeker op uw to do-lijstje moet zetten, is uw energiecontract herbekijken. Zeker als u al wat langer bij uw huidige energiebedrijf bent aangesloten of wanneer uw contract bijna afloopt. Regelmatig nakijken of u nog wel het meest voordelige aanbod heeft, loont echt. E.ON heeft altijd interessante energie aanbiedingen met kado, waardoor u niet hoeft te twijfelen om over te stappen. U bespaart er gemiddeld tot € 250 per jaar mee. Dat gespaarde geld kunt u dan weer investeren in die reis of de nieuwe hobby. Vergelijk en bespaar. En kijk uit naar de energie aanbiedingen met kado’s

Energie aanbiedingen met iPad

De energie aanbiedingen met kado zijn het meest populair. De aanbiedingen worden voor velen nog interessanter als ze een ipad bevatten. Dat merken de prijsvergelijkers op het internet op basis van het klikgedrag van de bezoekers van deze sites. Wanneer het kado bij energie aanbiedingen een ipad is, wordt de aanbieding sneller bekeken. Een ipad is dan ook een zeer handig en kwaliteitsvol apparaat waar iedereen in het gezin wel iets mee kan. Online shoppen, gamen of snel e-mails lezen, de ipad is een onmisbare vriend geworden in vele gezinnen.

Energie aanbiedingen met kado zijn dus zeer aantrekkelijk, maar vaak worden deze cadeaus doorberekend in de energieprijs. Op die manier betaalt u nog steeds te veel voor uw energie en profiteert u niet echt van een korting. Daarom biedt E.ON geen cadeau, maar wel een forse korting op de energietarieven. Zo bent u direct zeker van de laagste energieprijs. Laat de energie aanbieding met een tablet daarom niet direct de doorslaggevende factor zijn, maar vergelijk de verschillende aanbieders goed.

Wat E.ON zo uniek maakt

Besparen is zo geregeld
E.ON biedt eenvoudige en correcte energiecontracten. Deals met een scherp tarief, zonder onaangename verrassingen. U kiest voor een contract van één, twee of drie jaar met een vaste energieprijs, of een flexibele overeenkomst met een variabele energieprijs. U kiest wat bij u past, zoals u het wenst. Bij E.ON is uw energie bovendien goed geregeld. Wij zijn duidelijk over onze kosten, eerlijk in het advies en we houden ons aan ons woord.

Slimmer met energie omgaan
We helpen onze klanten niet langer een energieverbruiker te zijn, maar een energiebespaarder te worden. Wilt u energie en kosten besparen in uw keuken, woonkamer of zelfs in uw tuin? Door slim om te gaan met uw energieverbruik kunt u eenvoudig en snel besparen op uw energiefactuur. Maar wist u dat u ook bijzonder veel energie kunt besparen door uw woning goed te isoleren? Vraag een adviesgesprek aan bij onze isolatiepartner.

Groene energie
De energie van E.ON is altijd groen. Het is afkomstig van zonne-, water- en windkracht en biomassa. Deze energie wordt opgewekt in Nederland en andere Europese landen. Voor die groene energie hoeft u geen cent meer te betalen dan voor grijze energie. Dat is in feite ook een energie aanbieding met kado, maar dan wel een geschenk voor moeder aarde.

De laagste prijzen bij E.ON
Bij E.ON kunt u zeker zijn van uiterst scherpe tarieven. U bent welkom bij E.ON en we helpen u graag bij de overstap.

Kies uw pakket

Andere Energie