Energieleverancier met cadeau

Op zoek naar een cadeau van de energieleverancier?

Heeft u bij een andere leverancier een goedkoper energieaanbod voor stroom en gas gevonden? Dan kunt u helemaal gratis overstappen. Dat is alvast een cadeautje van uw nieuwe energiebedrijf. Vaak is dit cadeau bij het overstappen naar een energieleverancier al zo veel waard dat dit alleen het al interessant maakt om voor dat nieuwe energieaanbod te gaan. Maar regelmatig zwaaien energieleveranciers ook met andere cadeaus om nieuwe klanten te winnen.

Waarom is dat zo? Heel grote verschillen in prijzen voor gas en stroom zijn er in Nederland namelijk niet (meer). Consumenten kunnen al ruime tijd genieten van de voordelen van een geliberaliseerde markt. Doordat huishoudens kunnen switchen tussen energiebedrijven, worden deze bedrijven gestimuleerd te concurreren op service, nieuwe diensten maar ook op prijs, zo stelt het Trendrapport over de energiemarkt van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Verder blijkt uit dat onderzoek dat consumenten die zijn overgestapt, sneller van plan zijn dit opnieuw te doen. De prijs van het contract is nog altijd veruit de belangrijkste reden om over te stappen naar een ander energiebedrijf. Maar de Nederlandse stroom- en gasgebruiker beseft nog altijd te weinig dat zodra het energiecontract is afgelopen, ook de voordelen of kortingen vervallen, en hij dus opnieuw meer betaalt. Vaak is het huidige energiecontract veel duurder dan de prijs voor een ander energieabonnement dat via een aanbieding kan worden verkregen.

Samengevat: het loont om regelmatig uw bestaande energieovereenkomst te herbekijken, zeker als uw huidige contract gaat aflopen.

Cadeaus van energieleveranciers verschillen per verkoopkanaal

Wist u dat energiebedrijven dikwijls andere voordelen aanbieden per verkoopkanaal? Dat gaat dan om verschillende voordelen, maar ook om verschillende cadeaus. De beste plek om al deze aanbiedingen te vergelijken zijn de prijsvergelijkers op het internet. Vaak krijgen nieuwe klanten reeds een cadeau van de energieleverancier wanneer ze een nieuw contract afsluiten. Vrijwel alle acties waarvoor een energieleverancier een cadeau geeft, zijn ook tijdelijk.

Bekijk echter niet alleen het aangeboden gratis kado bij de energieleveranciers. Dit leuke welkomstgeschenk wil vooral de klant overtuigen om tot de afname van energie over te gaan. Dat wil echter niet zeggen dat u daarom ook de laagste energieprijs krijgt. Het kado wordt vaak doorgerekend in de energieprijs, waardoor u toch nog te veel voor energie betaalt. Bij E.ON daarentegen is het cadeau een garantie op de laagste energieprijs. Daar profiteert u dan ook gedurende de gehele looptijd van uw contract van. En met het gespaarde geld kunt u uzelf een geschenk kopen dat u zelf graag wilt.

Samengevat: consulteer zeker de prijsvergelijkers op het internet. Op die manier kunt u alle aanbiedingen op de markt in een oogopslag zien en op die manier een bewuste en weloverwogen keuze maken. Op sommige sites kunt u filteren op aanbiedingen waarbij een cadeau van de energieleverancier inbegrepen zit, op aanbiedingen met kortingen of op het goedkoopste tarief.

Maar er is meer ...

Met de voordelige energietarieven van E.ON kan iedereen eenvoudig besparen op de energierekening. E.ON heeft verschillende deals met scherpe prijzen en zonder verrassingen. Bovendien is uw energie goed geregeld bij E.ON. Onze vlotte overstapservice en onze online dienstverlening, waar en wanneer u wilt, zijn maar enkele voorbeelden. En wist u dat u bij E.ON terecht kunt voor goedkope energie die ook nog eens groen is? E.ON levert aan consumenten en kleinzakelijke klanten uitsluitend groene stroom, afkomstig van wind-, zonne- en waterkracht en biomassa. Een cadeau van de energieleverancier voor het milieu.

Samengevat: naast de prijs van het energiecontract of de energieleverancier cadeaus zijn er misschien nog andere afwegingen die u wilt maken bij de keuze van uw energieleverancier. Bijvoorbeeld het belang dat u hecht aan groene energie. Gaat u voor groen, stap dan nu over naar E.ON!

Kies uw pakket

Andere Energie