Energiemaatschappij met kado

Op zoek naar een energiemaatschappij met een kado?

Cadeautjes krijgen is leuk. Zeker wanneer die extraatjes behoorlijk interessant zijn. Bijvoorbeeld als u een nieuw energiecontract afsluit en uw nieuwe energiemaatschappij u een iPad schenkt als welkomstgeschenk. Cadeaus aanbieden bij een nieuw energiecontract is tegenwoordig een veelgebruikte wervingsmethode op de energiemarkt. In de energieprijzen van de verschillende aanbieders is er vaak geen immens verschil. Daarom is een energiemaatschappij met cadeau een aantrekkelijke reden om voor die bepaalde aanbieder te kiezen. Deze stroom- en gasbedrijven bieden cadeaubonnen, kortingen zoals een welkomstpremie of cashback, of interessante cadeaus zoals een tablet.

Al lang(er) klant bij eenzelfde energiemaatschappij?

Bent u al wat langer klant bij uw huidige energiemaatschappij, dan heeft u misschien niet kunnen profiteren van de dalende energieprijzen van de voorbije jaren. Het is daarom aan te raden om de verschillende aanbieders te gaan vergelijken en actief na te vragen welke energiedeal het beste bij uw situatie past. Maar ook wanneer u als bewuste energieconsument op regelmatige basis de energieprijzen vergelijkt, loont het om dat te blijven doen. Bij iedere overstap kunt u namelijk van vele voordelen, kortingen of cadeaus profiteren. Een aanbieding van een energiemaatschappij met kado is zeer aantrekkelijk, maar let zeker ook op de laagste energietarieven.

E.ON, een energiemaatschappij met een cadeau

E.ON is een internationaal energiebedrijf dat actief is in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland en België. Als internationale groep verkopen we niet alleen energie (elektriciteit en gas), maar we beschikken ook over grootschalige opwekkingsfaciliteiten van energie die zowel grijze als groene stroom produceren op verschillende locaties. Deze eigen productie zorgt ervoor dat E.ON minder afhankelijk is van de inkoop van energie op de internationale markt, waardoor we continu energie kunnen leveren aan onze klanten en onze energietarieven zo laag mogelijk kunnen houden.

De energie die u als particuliere of kleinzakelijke klant via E.ON verbruikt, is echter uitsluitend groene energie. Het wordt opgewekt uit een combinatie van wind-, zonne- en waterkracht en biomassa, van Nederlandse of Europese oorsprong. En voor alle duidelijkheid, voor onze groene energie betaalt u niet meer dan voor grijze energie. We hebben scherpe tarieven en energiedeals zonder verrassingen. We zijn daardoor een bewuste energiemaatschappij met een kado voor het milieu en voor u als (milieubewuste) klant.

Wilt u het nog beter doen? Dan kunt u proberen om op verschillende vlakken minder energie te gaan verbruiken, zelfs al is het groene energie. E.ON helpt zijn klanten evolueren van energieverbruikers naar energiebespaarders. Niet alleen met onze bespaartips, maar ook door het laten installeren van zonnepanelen, een betere isolatie en energieaudits wordt het zuiniger omgaan met energie gemakkelijker.

De energiemaatschappij met kado door kortingen

Maakt u gerust eens een prijsvergelijking tussen energie bedrijven met kado. Met een aantal gegevens (uw verbruik, woonplaats, gezinsgrootte, enkele of dubbele meter, enzovoort) kunnen wij zeer nauwkeurig uw jaarlijkse energiekosten berekenen zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Vergelijk die totale kosten gerust eens met de stroom- en gasprijzen van onze collega’s op de markt. U zal merken dat we goed zitten. Onze lage energieprijzen en onze kortingen op de energietarieven maken van E.ON de aantrekkelijkste energiemaatschappij met kado. Vele aanbieders geven bijvoorbeeld een gratis iPad, maar deze energie maatschappijen rekenen de prijs van hun cadeau daarna door in de energieprijs. Een energieleverancier met cadeau is helemaal niet zo interessant dus. Wanneer u de vergelijking tussen de energiemaatschappijen met cadeau maakt, is de kans groot dat u uiteindelijk de keuze voor E.ON zal maken.

Kies uw pakket

Andere Energie