Stroom en gas met cadeau

Op zoek naar stroom en gas met cadeau?

Bent u een bewuste consument, dan hebt u een duidelijk inzicht in uw grootste gezinskosten. U houdt uw financiële zaken netjes op orde, jaar na jaar. Dan weet u ook hoeveel u precies betaalt voor het afnemen van energie. In sommige gevallen betaalt u misschien te veel voor stroom en gas, en dan loont het om de verschillende aanbieders te gaan vergelijken. En eventueel over te stappen naar een goedkopere energieleverancier. Bovendien is het u misschien al opgevallen dat veel energiebedrijven stroom en gas met cadeau geven. Dat cadeau bij gas en stroom is een leuk extraatje, bovenop het geld dat u al uitspaart door voor het goedkoopste energiecontract te kiezen.

Een voorbeeld: een gezin met twee kinderen, goed voor een gemiddeld jaarlijks elektriciteitsverbruik van 3.500 kilowattuur (kWh), betaalt ongeveer € 800 voor stroom en gas. Met een gemiddeld jaarlijks aardgasverbruik van 23.260 kWh komt daar nog een rekening bij van ongeveer € 1.280.

Wanneer u denkt dat u te veel betaalt, stap dan tijdig over. Het beste moment daarvoor is wanneer uw energiecontract bijna afloopt. Maak ook een tussentijdse vergelijking van uw energieverbruik als de energiemarkt sterk in beweging is. Goed uitkijken en vergelijken loont. Zo kon een gezin met een gemiddeld verbruik tot zo'n € 150 besparen op elektriciteit en aardgas, doordat het in 2016 koos voor het goedkoopste energiecontract.

Stroom met kado, wat zijn de mogelijkheden?

Het is heel eenvoudig om op het internet de prijsvergelijkers te consulteren. Hier kunt u ook overzichten vinden van de verschillende deals voor gas en stroom met kado’s die de energiebedrijven aanbieden. De meest voorkomende cadeaus bij stroom zijn een tablet, een cadeaubon, een korting of andere interessante geschenken.

  • Tablet-acties: hier krijgt u een iPad, een Samsung Galaxy of een ander merk van tablet. Soms komen er extra features bij, zoals een aantal gratis e-books. Deze acties zijn heel populair, want iedereen kan wel een (extra) tablet gebruiken.
  • Cadeaubon-acties: diverse bekende energieleveranciers geven een cadeaubon om nieuwe klanten aan te trekken, bijvoorbeeld van Bol.com of Mediamarkt. Het voordeel daarvan is dat de nieuwe klant zelf kiest wat hij ermee koopt.
  • Kortingsacties: een welkomstpremie, welkomstbonus of cashback is een korting die de energiemaatschappij u toekent wanneer u een nieuw energiecontract afsluit. U kan te allen tijde van deze acties profiteren om eenvoudig te besparen op uw energiekosten.
  • Andere kado’s bij stroom: geschenken zoals een slimme thermostaat, een t-shirt en een tegoedbon in de fanshop van een voetbalploeg of misschien wel een barbecue, wat een populaire zomeractie is.

Vergelijk de acties stroom en gas met een cadeau

Deze aanbiedingen van stroom en gas met cadeau zijn meestal tijdelijk. Als u een actie interessant vindt, bekijk dan zeker de einddatum van de actie. En ga zeker ook na wanneer uw huidige energiecontract afloopt. Want wanneer u uw energiecontract vroegtijdig opzegt, moet u in de meeste gevallen een boete betalen. Het is ook mogelijk dat u de cashback, die gewoonlijk wordt uitbetaald op het einde van de looptijd, niet zult ontvangen als u uw contract plots opzegt. Mocht een energieswitch naar een andere energiemaatschappij erg voordelig voor u zijn, bekijk dan ook de kleine lettertjes van uw huidige energieleverancier. Met wat geluk geeft uw nieuwe energiefirma u een vergoeding bij een eventuele overstapboete.

Stroom en gas met cadeau, ook bij E.ON

Ook bij E.ON scoort u stroom met een kado. En dat kado bij stroom is niet het enige. We garanderen dat u geniet van scherpe energieprijzen, zonder verrassingen. Bovendien is uw energie goed geregeld: een goed georganiseerde klantenservice, een vlotte overstapservice, gemakkelijke procedures om uw meterstanden of rekeningen te consulteren zijn daar maar enkele voorbeelden van. Bovendien leveren wij 100% groene stroom aan de particuliere en kleinzakelijke markt. Als dat geen stroom en gas met cadeau is!

Kies uw pakket

Andere Energie