Energie leveren

Groene energie leveren is de kracht van E.ON

Groene energie leveren is de specialiteit van milieubewuste energieleveranciers zoals E.ON. De zon en wind zijn nu eenmaal energiebronnen die het milieu sparen, en precies daarom gaat E.ON voor groen. Bent u op zoek naar een energieleverancier die het milieu serieus neemt? Dan is E.ON bij uitstek de beste keuze. In deze tijd waarin u bewust wilt omgaan met uw omgeving is milieuvriendelijke levering van energie een must. Wereldwijd raken de fossiele brandstoffen op en de opwarming van de aarde gaat snel. Kies daarom voor duurzame energie levering tegen een scherpe prijs. Bekijk ons voordelige aanbod op Eon.nl.

Bereken uw prijs

Bent u geïnteresseerd in energie levering van E.ON?

Energie leveren kan bij E.ON aan de hand van verschillende contracten. Zo heeft u de keuze uit onder andere een kortere looptijd, vaste prijzen en contracten die altijd opzegbaar zijn. Kies wat bij u past en zorg zo dat u altijd weet waar u aan toe bent. E.ON is er ook voor de (groot)zakelijke markt. Bent u als ondernemer op zoek naar een energieleverancier? Bekijk ons zakelijke energie aanbod.

Wat mag u van de energie levering bij de verschillende contracten verwachten?
Wellicht is het zo dat niet elke contractvorm bij u past. Juist daarom biedt E.ON drie verschillende contracten aan, waarmee u geniet van verschillende voordelen. Zo heeft ons kortlopende contract voor de levering van elektriciteit en gas een bijzonder voordelig tarief. Bovendien kunt u na een jaar opnieuw bekijken wat de beste deal voor u is en of het huidige contract nog bij u past. Ons driejarige contract geeft u de zekerheid dat er geen onverwachte prijsstijgingen komen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Het flexibele contract van E.ON is daarentegen altijd opzegbaar en kan prijstechnisch stijgen of dalen. Wellicht past dat beter bij u, omdat u daarmee alle opties openhoudt.

Kies uw pakket

Energie leveren uit natuurlijke bronnen, ook zelf

E.ON betrekt haar stroom en gas uit natuurlijke bronnen zoals de zon en de wind. Daarom is het afnemen van uw stroom en gas bij E.ON een slimme zet. U voelt het immers niet alleen in uw portemonnee, u bespaart ook het milieu nog eens. Maar wellicht wilt u nog een stapje verder gaan. Dan kiest u ervoor zonnepanelen aan te laten brengen op uw dak. Vervolgens laat u simpelweg de zon al het werk doen – de zon zorgt voor een constante energielevering.

Hoeveel energie u als ‘energieleveraar’ zelf kunt opbrengen met zonnepanelen, is natuurlijk afhankelijk van de grootte en de stand van uw dak. Vraag hierover vrijblijvend een adviesgesprek aan. Zo hoort u snel hoeveel zonnepanelen u kunt aanbrengen. Kiest u er vervolgens voor om zonnepanelen aan te laten leggen? Dan geniet u bij E.ON van een 10 jaar lange garantie op de beloofde opbrengst. Vanzelfsprekend verrekent E.ON daarnaast de door uw eigen zonnepanelen opgewekte stroom met de energielevering aan uw adres. Die energieleveringen van uw panelen zorgen er al snel voor dat uw stroommeter achteruit loopt; het zogenaamde salderen.

Zowel met als zonder zonnepanelen bent u bij E.ON verzekerd van een 100 procent groene energie levering. Wilt u duurzame stroom bij ons afnemen en uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Maak gebruik van de overstapservice en laat E.ON u voordelig en snel energie leveren. Kies vandaag nog voor een van onze energie deals op E.ON.nl!

Bereken uw prijs