Elektriciteit vergelijken

Elektriciteit vergelijken

Elektriciteit vergelijken per energiemaatschappij kan op basis van de prijs of de bron van de energielevering. De bewuste consument kiest tegenwoordig zelf actief voordat hij of zij overstapt. Een belangrijk aspect binnen deze keuze, naast de prijs van de energie, is de kwaliteit van de service. E.ON blinkt hierin uit. Wij willen onze klanten goed informeren en daarbij proactief advies geven over onze producten en de afname van gas en licht. Bovendien geeft E.ON u tips om te besparen op de kosten van energie. Wij denken mee met onze zakelijke en particuliere afnemers van gas en stroom die elektriciteit qua prijzen willen vergelijken.

E.ON helpt u bij elektriciteit vergelijken

Heeft u vragen over energieafname of elektriciteit vergelijk neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van E.ON. Duidelijke en heldere informatie zijn een voorwaarde om elektriciteit te vergelijken. E.ON staat voor die transparantie en duidelijkheid. Elektriciteit  en stroom vergelijken op basis van heldere tarieven per kWh stroom of M3 gas maken wij digitaal eenvoudig voor u mogelijk. E.ON geeft klanten duidelijkheid en inzicht in verbruik en daarbij een prettige service. Bovendien neemt u bij E.ON 100% groene stroom af tegen een gunstig tarief.

Goed elektriciteit vergelijk helpt kiezen

Wilt u het tarief en de soorten electriciteit vergelijken bij verschillende energieleveranciers? Wie milieubewust leeft is voorstander van groene stroom. Waar let u op bij het elektriciteit vergelijken? Is de bron of de prijs doorslaggevend? Op basis van de energiebronnen kan u elektriciteit vergelijken op kwaliteit. Komt de energie uit fossiele brandstoffen of uit de niet vervuilde duurzame bronnen zoals de zon, wind en water? Ook kunt u de elektriciteit leveranciers vergelijken ten aanzien van hun inhoudelijke contracten, om zo de tarieven elektriciteit te vergelijken. Bij E.ON krijgt u beide: een scherpe deal en een schone bron van energie.

E.ON gaat altijd voor duurzaam

Wanneer de duurzame bron voor u doorslaggevend is dan is E.ON de juiste leverancier, want wij leveren volledig groene energie. Onze stroom komt bij u binnen over het kabelnetwerk maar wordt opgewekt in parken met zonnepanelen en windmolens. Wanneer de prijs van elektriciteit voor u bepalend is dan helpt E.ON u bovendien die laag te houden met de velen (online) bespaartips geven. Hierbij adviseert E.ON u bijvoorbeeld over hoe u het sluipverbruik van uw huishoudelijke apparaten tegen kunt gaan. We helpen u bij het isoleren van uw woning, het gebruik van energiezuinige apparaten, het aanbrengen van spaarlampen, om maar een paar voorbeelden te noemen. Lees meer bespaartips online op eon.nl!

Elektriciteit vergelijk: een dubbele meter

Als u elektriciteit prijzen gaat vergelijken moet u ook rekening houden met het feit of gebruik wilt maken van het afnemen van dag- en nachtstroom. Anders gezegd, of u een enkele of een dubbele meter heeft in uw meterkast. Dit kan u helpen bijzonder veel te besparen, omdat u verschillende tarieven heeft voor verschillende momenten van de dag en dagen van de maand. Dit is het zogenaamde dubbeltarief, waarbij het daltarief een stuk lager is dan het normale tarief. U betaalt het daltarief:

  • ’s nachts
  • in het weekend
  • tijdens feestdagen

Bij E.ON kunt u zelf uw tarieven van energie verder reduceren door zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand aan te laten brengen en zelf opgewekte stroom weer terug te leveren aan het energienet. E.ON verandert regelmatig zijn contracten om steeds weer opnieuw aantrekkelijke tarieven aan te kunnen bieden aan u als klant. Meten is weten, dus E.ON vergelijkt continu zijn tarieven met die van de concurrenten. Wij helpen u graag de prijzen van elektriciteit, stroom en gas te vergelijken. Bel daarom met uw vraag gewoon naar onze klantenservice of neem online contact op via eon.nl. Zo geniet u binnenkort al van de voordelen van E.ON!

Neem contact met ons op

Andere Energie