Gas en licht vergelijken

Gas en licht vergelijken samen met E.ON

Hoe kunt u de prijs van gas en licht vergelijken? Hiervoor bestaan diverse websites. Deze vergelijkingswebsites laten u direct zien wat de tarieven zijn voor energieafname bij meerdere energiemaatschappijen. Ze tonen de prijzen onder elkaar op- of aflopend in prijs. De consument kan zo voor een leverancier kiezen op basis van de scherpste deal.

Maar daarbij is het ook belangrijk om te weten hoe de stroom wordt opgewekt door deze energieaanbieders. Dit zegt namelijk veel over de kwaliteit van de energie. Vraagt u zich af waar de energie vandaan komt? Hoe verloopt het klantencontact? Zijn deze energiemaatschappijen milieubesparend bezig of leveren zij stroom via fossiele brandstoffen? Werken de stroomaanbieders op een moderne manier? E.ON is er trots op dat we op die vergelijkingswebsites als een topleverancier van energie voor zakelijke en particuliere klanten naar voren komen.

Overstappen naar E.ON is makkelijk, want dat kan meteen via deze vergelijkingswebsites of direct via de website van E.ON. Hiervoor bestaat de E.ON-overstapservice, die uw oude energiecontract voor u opzegt. Gas en licht vergelijken en daarbij direct overstappen, wordt zo wel erg makkelijk.

Gas en elektra vergelijken: zo werkt het

Wie stroom en gas wil vergelijken per leverancier kan dit doen op meerdere vergelijkingswebsites. Vergelijk energie en gas tarieven met elkaar en kies voor een voordelige en groene energieaanbieder zoals E.ON. Gas en elektriciteit vergelijken kan het beste aan de hand van het jaarverbruik kWh stroom of kuub (m3)gas. Deze gegevens staan op uw jaarlijkse eindafrekening. U noteert het verbruik per jaar en vergelijkt op basis van dit bedrag de tarieven van de energieaanbieders. Gas en stroom vergelijken doet u bovendien op basis van de omvang van uw huishouden en de regio waar u woont. Van belang is ook of u een enkele of een dubbele meter heeft. Het is even een klein puzzeltje, maar uiteindelijk is het meer dan de moeite waard.

Energie en gas vergelijken brengt u bij E.ON

Gas en licht vergelijken op basis van de prijs per aanbieder brengt u naar E.ON, daar zijn wij van overtuigd. Wij van E.ON hebben de scherpste deals en we zijn bovendien 100% groen. Onze energie komt daarom uit:

  • Zonlicht
  • Waterkracht
  • Windkracht

Wij betrekken energie dus volledig uit natuurlijke bronnen. Daarbij volgen wij nauwgezet wetenschappelijke ontwikkelingen en zijn we constant bezig met het moderniseren van onze producten. Wij zijn ons bovendien bewust van het feit dat klanten niet meer willen uitgeven dan nodig en helpen u graag besparen. U treft honderden tips en adviezen hoe u dit kunt doen op onze website. Onze klantenservice is online bereikbaar en staat voor u klaar met duidelijke informatie, ook met betrekking tot besparen.

E.ON scoort goed met energiepakketten op groene inhoud en een gunstige prijs. Wij stellen de klant centraal en zijn gericht op heldere informatie over onze producten. U kiest bij E.ON een product op maat en u kunt voortdurend blijven besparen. Neemt u bovendien ook zonnepanelen af via onze partner, dan kunt u uw kosten samen met E.ON nog lager krijgen. Uw opbrengst uit zonne-energie wordt teruggeleverd aan het net en door ons gesaldeerd. Dat merkt u natuurlijk in de portemonnee!

Gas en elektra vergelijken op eon.nl

Door gas en licht te vergelijken per energieleverancier kunt u de energierekening omlaag brengen, want u stapt gewoon over naar een groenere en een voordeligere leverancier. E.ON staat hierbij bovenaan, dat weten we zeker. Wij gebruiken tenslotte bewust geen fossiele brandstoffen meer en staan dicht bij de klant. Heeft u vragen over gas en energie vergelijken? Wilt u zich aanmelden bij een groene energieleverancier met scherpe prijzen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en kies voor E.ON!

Neem contact met ons op

Andere Energie