Stroom vergelijken

Stroom vergelijken: een to-do voor consumenten

Energiekosten kunnen stevig doorwegen op uw gezinsbudget. Het loont om regelmatig stil te staan bij deze kosten. Zit u nog wel bij de goedkoopste energieleverancier?

Een stroom vergelijk maken loont. In ons land is er een goed concurrentiespel tussen verschillende energieaanbieders. Daar profiteert u als klant van. De toezichthouders zorgen er bovendien voor dat deze spelers op een transparante manier informatie over hun producten, services en prijzen communiceren. Bovendien kunt u als consument op de website van E.ON eenvoudig uw verbruik vergelijken met het aanbod van E.ON, waardoor stroom vergelijken en elektriciteit vergelijken eigenlijk heel gemakkelijk wordt. Zo bent u altijd verzekerd van het juiste tarief voor uw persoonlijke situatie.

Vergelijk stroom: doe het nu en doe het regelmatig

Zeker als u al een langere tijd bij eenzelfde leverancier zit voor uw energie, loont het om een stroom vergelijk te maken. U kan hierdoor tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen. Als u overstapt kunt u niet alleen genieten van lagere tarieven, maar ook van instapkortingen en eenmalige kortingen. E.ON helpt u bovendien met behulp van de overstapservice, waarbij uw oude contract wordt opgezegd en u direct wordt aangesloten op de groene stroom van E.ON. Zo hoeft u zelf bijna niks te doen en wordt stroom en gas leveranciers vergelijken en overstappen wel erg gemakkelijk.

Een stroom vergelijk: ook een to-do voor bedrijven

MKB’s, ZZP’s en grootzakelijke bedrijven besparen ook door regelmatig hun stroomkosten onder de loep te nemen. Stroom vergelijken: het loont! Wanneer u vragen heeft, ook als bedrijf zijnde, kunt u de klantenservice van E.ON tijdens weekdagen bereiken, of om een terugbelafspraak vragen. Het is ook mogelijk rechtstreeks een offerte aan te vragen. De energiespecialisten van E.ON contacteren u binnen drie werkdagen met een advies op maat en een scherp aanbod. Profiteer ook van de welkomstpremies die E.ON u biedt.

Hoe groen bent u al?

Bedrijf of consument; we weten allemaal dat fossiele brandstoffen eindig zijn en dat groene energiebronnen de energie van de toekomst zullen leveren. Door de snelle technologische ontwikkelingen worden de productie en distributie van deze energie steeds rendabeler voor de energieproducenten en dus aantrekkelijker voor de verbruikers. Het gaat concreet om energie die gewonnen wordt uit:

  • Biomassa
  • Aardwarmte
  • Waterenergie
  • Windenergie
  • Zonne-energie

Als u klant bent of wordt van E.ON weet u zeker dat uw elektriciteit van groene energiebronnen komt. Tegenwoordig kunnen we nog niet alle energie die nodig is opwekken via groene alternatieven, maar E.ON investeert doorlopend in de verdere ontwikkeling van duurzame energiebronnen, zoals windenergie, biomassa, zonne-energie en waterkrachtcentrales. En voor die duurzame energie hoeft u als bedrijf of als consument niet extra te betalen, maar zo weet u wel zeker dat u de duurzaamste energie mogelijk krijgt. Draagt u graag bij aan een duurzame toekomst? Neem dit dan ook mee wanneer u stroomleveranciers gaat vergelijken met elkaar.

Minder stroom verbruiken is meer besparen

Proficiat, door stroom te vergelijken heeft u de goedkoopste stroomleverancier gevonden. Maar het kan nog beter. Zelfs met de beste tarieven kunt u nog minder betalen door gewoon minder te verbruiken. E.ON wil zijn klanten, of het nu particulieren of bedrijven zijn, helpen om hun stroomverbruik te minderen. Op de website van E.ON vindt u dan ook circa 250 manieren om te besparen in huis, wat kan gaan van uw slaapkamer, naar de badkamer en tot in de tuin. Er staan honderden tips die u helpen uw stroomverbruik te verminderen. Bedrijven kunnen bovendien een beroep doen op onze energie-experts. Die voeren voor u een energie audit uit en staan u bij met advies rond slimme investeringen in bijvoorbeeld zonnepanelen of zelfs grote zonnepaneelinstallaties.

Stroom vergelijken: ontdek de voordelen van E.ON

Kiest u voor E.ON, dan kiest u voor een bedrijf dat excellent scoort op prijs én kwaliteit. E.ON staat reeds verschillende jaren in de top drie van de Nederlandse Energie Awards, georganiseerd door Pricewise, dat energiebedrijven vergelijkt op hun prijs en klantgerichtheid. In 2015 was het goud zelfs weggelegd voor E.ON. Het loont dus om een stroom vergelijk te maken en daarbij te kiezen voor E.ON. Maak vandaag nog de overstap en profiteer ook!

Bereken uw prijs

Andere Energie