Energieleverancier Goes

Zit u goed met uw energie in Goes?

U woont in Goes? En u heeft net uw energie jaarafrekening gekregen en daar schrok u toch een beetje van? Ga dan even na of u wel goed zit met uw energie in Goes. Misschien bent u al jarenlang klant bij uw energiebedrijf en vindt u, net als ongeveer 40% van de Nederlanders dat u 'wel goed zit waar u bent', waardoor overstappen naar een goedkopere energieleverancier helemaal niet aan de orde is. Of er zijn misschien wel andere redenen waarom u niet naar een andere energieleverancier in Goes overstapt, zoals 'het is me te complex' of 'het kost me teveel tijd' of 'het kan misgaan en dan kom ik zonder energie te zitten'. Maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Bij E.ON is energie goed geregeld, ook de overstapservice.

Enkele maanden geleden werd een onderzoek gepubliceerd waaruit bleek dat meer dan de helft van de Nederlandse consumenten, namelijk 54%, de afgelopen vijf jaar trouw is gebleven aan zijn energieleverancier. Een kwart heeft één keer van energiebedrijf gewisseld en 'slechts' 20% is meerdere keren veranderd. Uit cijfers van de Autoriteit Consument & Markt blijkt wel dat het aantal overstappers elk jaar toeneemt. In 2015 stapte al 15,1% van de huishoudens over.

Waarom overstappen naar de goedkoopste energie in Goes?

Door over te stappen naar de goedkoopste energieleverancier van Goes kunt u veel geld besparen. Door de onderlinge concurrentie, ook in Zeeland, doen bedrijven heel wat moeite om nieuwe klanten te werven. Dit doen ze door lage tarieven voor gas en stroom, maar ook acties en welkomstpremies aan te bieden. U kunt zo gemiddeld tussen de € 200 en € 350 op jaarbasis besparen door naar de voordeligste energieleverancier over te stappen.

Maar als u dan de goedkoopste energie in Goes gevonden heeft, kunt u dan wel zeker zijn dat de overstap naar uw nieuwe energiebedrijf vlot verloopt? De Autoriteit Consument & Markt doet regelmatig onderzoek bij de Nederlandse huishoudens naar hun ervaringen. Daaruit blijkt dat 17% heel tevreden is en 69% tevreden met de verwerking van hun overstap. Misschien dragen deze cijfers bij om uiteindelijk de stap naar een nieuwe energieleverancier in Goes te zetten?

U zit goed bij E.ON, de goedkoopste energieleverancier in Goes

U doet een energievergelijking via een prijsvergelijkingssite of u maakt een simulatie op onze website? In beide gevallen merkt u dat u goed zit bij E.ON. Wij zijn er trots op dat we al jarenlang in de top 3 staan van de lijstjes met goedkope energiebedrijven. In 2015 werden we zelfs uitgeroepen tot de goedkoopste energieleverancier. Twijfelt u toch nog? Lees deze extra redenen om over te stappen naar E.ON:

Het is eenvoudig
Bij E.ON vindt u geen complexe energiepakketten met verborgen kosten. Ons aanbod is helder. U kiest voor een overeenkomst met vaste prijzen met een looptijd van 1, 2 of 3 jaar of contract met variabele prijzen.

Ons aanbod is groen
E.ON levert aan consumenten uitsluitend groene stroom die wordt opgewekt door zonne- en windenergie, waterkracht en biomassa. Voor deze duurzame energie betaalt u geen cent meer dan voor grijze stroom.

Overstappen is snel en goed geregeld
U tekent uw nieuwe contract en na een bedenktijd van 14 dagen zeggen wij uw contract bij uw huidige bedrijf op. U geeft uw meterstanden door en u bent klant bij E.ON. Wij hebben onze zaakjes op orde en garanderen dat u nooit zonder energie komt te zitten. Onze overstapregeling werd door klanten die u voorgingen beoordeeld met een 10 op 10.

Voor uw energie in Goes: welkom bij E.ON!

Bekijk ons aanbod

Andere Energie