Goedkoopste energie aanbieder

Goedkoopste energie aanbieder is E.ON

De goedkoopste energie aanbieder is E.ON, uw energieleverancier die duurzame energie levert en u helpt besparen. E.ON is er trots op die aanbieder te zijn. De geleverde energie is schoon en groen en komt uit de oerbronnen van de aarde die er altijd zullen zijn: zon, wind en water. Als goedkope energie aanbieder richt E.ON zijn pijlen op een schone energieproductie en investeert in geavanceerde technologieën voor groene stroom. E.ON betrekt energie uit parken met zonnepanelen, waterkrachtcentrales en windparken en draagt daardoor bij aan een beter leefmilieu. Ondanks de grote investering die er voor groene energie nodig is, zijn de energieprijzen van E.ON niet hoger dan die van andere energieleveranciers. Zo blijft E.ON tot de voordeligste energie aanbieders behoren.

Bovendien staat E.ON dichtbij zijn klanten. Door zijn klanten te helpen goed en bewust met energie om te gaan, helpt E.ON mee de energierekening laag te houden. Van alle goedkope energie aanbieders informeert E.ON u glashelder over zijn producten en geeft op de website handige tips en trucs om te besparen.

E.ON helpt u energie te besparen

E.ON is niet alleen de goedkoopste energie aanbieder. E.ON helpt u ook energie te besparen, zodat uw kosten nog meer naar beneden gaan. Door slim om te gaan met uw apparatuur verbruikt u namelijk nooit méér stroom en gas dan nodig is. Er zijn diverse mogelijkheden om uw energieverbruik laag te houden. Het isoleren van de woning is een basisvoorwaarde: pas op voor lekkende warmte terwijl uw ketel hoog staat, plaats aluminiumfolie achter radiatoren, isoleer spouwmuren en breng tochtstrippen aan langs ramen, deuren en de brievenbus of het kattenluik. Daarnaast kunt u duurzame elektrische apparatuur aanschaffen waarvan u zeker weet dat deze zo min mogelijk energie verbruikt. Informeer bij de aanschaf naar de A klasse. Vooral de koelkast, de wasmachine en de droger of vrieskist vreten energie. Ook de stekkers die continu in het stopcontact blijven zitten, verbruiken meer energie dan u zou denken. Wist u dat er een killer stekkerdoos bestaat? Deze zorgt ervoor dat uw apparatuur niet onnodig stroom verbruikt. Als u het lastig vindt om de stekkers altijd uit de stopcontacten te halen, dan is deze stekkerdoos een handig hulpmiddel.

Als goedkope energie aanbieder wil E.ON u ook stimuleren om zelf aan de slag te gaan met groene energie door bijvoorbeeld zonnepanelen te laten installeren op uw dak. Wanneer u het teveel aan stroom van uw eigen zonnepanelen teruglevert aan het elektriciteitsnet, verrekent E.ON deze opbrengst met uw kosten. Zo brengt u het bedrag voor uw stroomkosten verder naar beneden en wordt u eigenlijk uw eigen goedkope stroomleverancier.

Kies voor de goedkoopste energie aanbieder E.ON

Bij de voordelige energie aanbieder E.ON kunt u uw termijnbedrag bijstellen naar uw daadwerkelijke verbruik. Wanneer u elke maand graag wat euro's overhoudt, kunt u door een goed energiebeheer uw termijnbedrag strak afstellen. Mogelijk wilt u juist uw termijnbedrag ietsje hoger zetten om zeker te zijn dat u aan het eind van het jaar een centje terugkrijgt. Dit geld kunt u dan gebruiken voor een leuk gezinsuitje of een nieuwe wasmachine.

De prijzen van energie veranderen door het jaar heen. U kunt uw energieprijzen per kWh elektriciteit en kuub gas vast laten zetten voor 1 of 3 jaar in een contract. Zo weet u waar u aan toe bent met uw maandbedrag en weet u ongeveer hoe hoog uw jaarlijkse afrekening zal uitvallen bij de goedkoopste energie aanbieder. Denkt u dat de energieprijs het komende jaar gaat dalen, dan kunt u ook een flexibel contract afsluiten dat meebuigt met de prijsfluctuatie op de energiemarkt.

E.ON heeft bovendien een makkelijke overstapservice voor nieuwe klanten. Wij handelen voor u alles af met uw huidige energieleverancier en de energielevering loopt gewoon door. Wilt u meer weten over de voordelige energiecontracten van de goedkoopste energie aanbieder in Nederland? Of bent u op zoek naar nieuwe bespaartips? Neem dan contact op met E.ON via eon.nl.

Kies uw pakket

Andere Energie