Goedkoopste energieleverancier

De goedkoopste energieleverancier: hoe voorkomt u stijgende energiekosten?

Wij Nederlanders staan bekend als een zuinig volk. Maar zijn we dat ook echt? Recent werd een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat de meerderheid van de Nederlandse consumenten, namelijk 54%, in de afgelopen vijf jaar geen enkele keer is overgestapt naar een andere energieleverancier. Een kwart (25%) heeft het één keer gedaan, en ‘slechts’ 20% is meerdere keren van leverancier veranderd. Waarom zou u overstappen en de goedkoopste energieleverancier zoeken?

Door over te stappen naar een goedkope energieleverancier kunt u heel wat geld besparen. In Nederland zijn er voldoende goedkope energiebedrijven zodat de onderlinge concurrentie voldoende sterk speelt. Deze bedrijven doen daarom heel wat moeite om nieuwe klanten te werven, door goedkope stroom en gas, acties en welkomstpremies aan te bieden. En daar doet E.ON natuurlijk aan mee. Wij proberen u continu de aantrekkelijkste aanbiedingen van Nederland te bieden.

Waarom zou u niet overstappen naar een goedkope energieleverancier?

We weten dat de meeste consumenten, ongeveer 40%, simpelweg vindt ‘dat ze goed zitten waar ze zijn’. Andere redenen die naar voren worden geschoven om niet van energieleverancier te veranderen zijn onder andere:

  • het is te complex
  • het kost me te veel tijd
  • het kan misgaan en dan kom ik zonder energie te zitten

Met de handige overstapservice van E.ON hoeft u zich hier niet druk om te maken, wij regelen alles voor u, stap dus over naar de goedkoopste energiemaatschappij!

U zit goed bij de goedkoopste energie leverancier

Waarom zou u meer betalen dan dat nodig is voor uw gas en stroom? Het levert u alleen maar voordelen op om een nieuw contract af te sluiten bij de goedkoopste energieleverancier van Nederland. Wij van E.ON zijn ervan overtuigd dat wij dat zijn.

Stel dat u de afgelopen jaren wel een keertje bent overgestapt naar een nieuwe energiepartner. Weet u dat het sinds een tijdje wettelijk gezien niet meer toegelaten is om een energiecontract stilzwijgend te verlengen? Daar kunt u uw voordeel mee doen, want die scherpe, vaste prijs van dat éénjarig contract dat u afsloot, wordt daardoor na 12 maanden automatisch overgezet naar een contract met een variabel tarief. En zoals u weet, kunnen die tarieven wijzigen. Dat kan betekenen dat uw kosten misschien dalen, afhankelijk van de prijs van de energie op de internationale markten. Overstappen naar een ander contract van E.ON is dan mogelijk zonder opzegvergoeding.

U zit goed bij E.ON

Doet u de berekening gerust op verschillende prijsvergelijkingssites die voor u op zoek gaan naar de goedkoopste energieleverancier. We weten zeker dat E.ON uitstekend uit de bus zal komen. Waarom zit u goed bij E.ON?

  • Goedkope energie: E.ON levert goedkoop gas en stroom. Wij staan al jarenlang in de top 3 van de lijstjes met goedkope energieleveranciers. Vorig jaar werden we door Pricewise zelfs uitgeroepen tot goedkoopste energieleverancier 2015.
  • Het is eenvoudig: Bij E.ON vindt u geen complexe energiepakketten met verborgen kosten. Ons aanbod is helder.
  • Overstappen is snel geregeld: Onze overstapregeling werd door klanten die u voorgingen beoordeeld met een 10 op 10. Zo hoort u het ook eens van een ander.
  • Het kan niet misgaan: u tekent uw nieuwe contract, en na een bedenktijd van 14 dagen zeggen wij uw contract op bij uw huidige leverancier. U geeft ons uw meterstanden door en vervolgens heten wij u welkom als klant bij E.ON! Wij hebben onze zaakjes op orde en garanderen u dat u nooit zonder energie komt te zitten.

Wat klanten nog goed aan E.ON vinden naast het feit dat we een van de goedkoopste energieleveranciers zijn? Onze transparantie over kosten, het eerlijke advies en de betrouwbaarheid van afspraken. Ons uitgangspunt is dat we onze klanten niet langer als energieverbruikers zien, maar als energiebespaarders. En minder energie verbruiken, betekent automatisch een verdere verlaging van uw energiekosten.

Stap ook vandaag nog over naar E.ON, een van de goedkoopste energieleveranciers van Nederland. Eenvoudig en snel geregeld.

Bereken uw prijs

Andere Energie