Goedkoopste energietarieven

Energiefactuur te hoog? Ga op zoek naar de goedkoopste energietarieven

Waarom zou u energietarieven en energieleveranciers vergelijken, aangezien er toch geen verschil is in de kwaliteit van stroom en gas die de energiebedrijven leveren? De prijs is echter een heel belangrijke driver om op te beslissen bij welke energieleverancier u aansluit. U gaat dus op zoek naar de goedkoopste energieleverancier met de laagste energietarieven*.

Vooral wanneer u reeds verschillende jaren aangesloten bent bij eenzelfde leverancier voor uw gas en stroom is de kans redelijk klein dat u de goedkoopste energietarieven heeft. De energiemarkt is volop in beweging. Zowel de technologische ontwikkelingen als de internationale politiek (die ook een stempel drukt op de prijzen van onze energie) en de concurrentie spelen hard. Dat heeft tot gevolg dat de prijzen fluctueren en dat de energiebedrijven door de concurrentie op de markt een actieve prijzenpolitiek moeten voeren. Als u wilt besparen op uw energiefactuur dan gaat u op zoek naar goedkope energietarieven, speciale acties, promoties en welkomstcadeaus. Maar waar vindt u nu die goedkoopste energietarieven?

Snel, gemakkelijk en transparant de laagste energietarieven opsporen

Kost het veel tijd om de goedkoopste energietarieven te vinden? Gelukkig niet, want de website van E.ON, eon.nl, laat eenvoudig zien welke scherpe tarieven E.ON u kan bieden. Vul uw postcode, huisnummer, gezinssamenstelling en huistype in en ontvang direct een passend aanbod. De energieprijzen die u daarbij te zien krijgt zijn gebaseerd op een gemiddeld jaarverbruik. De elektriciteit wordt uitgedrukt in kWh (kilowattuur), het gas per m3 (kuub).

Bekijk zelf deze scherpe tarieven van E.ON elders op onze website. Al jarenlang staat E.ON in de top 3 van de goedkoopste energieleveranciers en op basis van uw persoonlijke gegevens kunt u heel eenvoudig uw beste deal selecteren.

Nog goedkoper?

Kan uw factuur nog lager? Natuurlijk, door simpelweg minder energie te verbruiken. E.ON ondersteunt zijn klanten in minder energie verbruiken. Op de website van E.ON vindt u wel 250 bespaartips. En voor u denkt, daar heb ik geen tijd voor om die allemaal te lezen, maakt u zich dan maar geen zorgen. Ze staan gecatalogeerd in handige thema's. Zo komt u in no time te weten hoe u energie kunt besparen met bijvoorbeeld uw huishoudelijke apparaten. Bekijk ook zeker eens onze bespaartips voor uw tuin en badkamer, want ook daar zijn mogelijk energieslurpers aanwezig.

Wat kan E.ON voor u doen

Proficiat, u heeft de goedkoopste energietarieven gevonden bij E.ON. Overstappen naar E.ON is nog nooit zo gemakkelijk geweest na uw keuze voor de laagste energietarieven. Hier vindt u alle voordelen van een energiecontract bij E.ON:

  • E.ON regelt alles voor u
  • Gratis overstap: u betaalt geen aansluitkosten
  • Geen onderbrekingen van uw stroom- of gaslevering
  • Er hoeft niets aan uw meters aangepast worden

* Op deze stelling bestaat één uitzondering. Goedkope energiebedrijven leveren grijze of groene stroom. Dat kunt u wel als een ‘kwaliteitsverschil’ zien. Grijze stroom is opgewekt door niet-hernieuwbare bronnen, zoals bijvoorbeeld steenkool en olie. Groene stroom wordt geproduceerd door hernieuwbare bronnen, zoals water, wind, zon en biomassa. We weten allemaal dat deze groene energie dé energie van de toekomst is. Bij E.ON bent u zeker van groene energie. Goed voor het milieu en uw geweten. En u betaalt er geen cent extra voor. U bent dus nog steeds verzekerd van de laagste energietarieven. Bovendien blijft E.ON bezig zich volop te investeren in deze nieuwe, groene technologieën. Het doel: op wereldschaal steeds meer van deze energie produceren, en de wereld op die manier ‘groener’ maken.

Bereken uw prijs

Andere Energie