Energiemaatschappij kiezen

Een goede energiemaatschappij kiezen is geld waard

'Welke energiemaatschappij moet ik kiezen?' is een veelgestelde vraag door heel wat Nederlanders. Wie een goede energiemaatschappij kiest, kan heel wat kosten besparen. Maar hoe kunt u nu voor de juiste energiemaatschappij kiezen? Een prijsvergelijkingswebsite geeft al een goede indicatie, maar heeft nooit alle informatie voor een exacte kostenberekening. Daarom kunt u het beste E.ON raadplegen om dit samen met u uit te rekenen. Dit wordt gedaan aan de hand van exacte verbruiksgegevens die wij van u krijgen en/of zelf kunnen inzien. We zoeken voor u het meest geschikte energiecontract uit en we geven u bovendien tips om energie (en geld) te besparen.

Daarnaast hechten wij er belang aan om onze klanten goed van dienst te zijn. Dit doen wij door u juist te informeren, zodat u bij ons nooit voor verrassingen komt te staan. We regelen uw energie op maat en zoeken samen met u naar de energiedeal die het beste bij u past. Zo bieden we niet alleen vaste contracten van een bepaalde tijdsduur aan, maar ook flexibele contracten waarbij de prijs kan veranderen. Moet u nog een energiemaatschappij kiezen? Bekijk dan meteen de actuele energiedeals van E.ON.

Energie maatschappij kiezen met groene energie

Wie voor E.ON kiest, kiest voor groen. Wij staan voor een duurzame en milieuvriendelijke samenleving en we weten dat uw nageslacht alleen een goede toekomst heeft wanneer de aarde leefbaar blijft. Omdat wij met natuurlijke bronnen voor energie werken, hebben wij een duidelijke keuze voor groen gemaakt. E.ON betrekt haar energie uit de natuurlijke krachten van zon, water en wind. Wij vinden het erg belangrijk dat onze energielevering groen is en dat het opwekken van duurzame energie in de toekomst nog verbetert. We doen er alles aan om het succes van groene energie te helpen realiseren.

Wij stimuleren onze klanten ook om zelf ook groene stroom op te wekken door bijvoorbeeld zonnestroom te genereren. U vindt bij E.ON een pro-actieve houding naar de bestaande en nieuwe klanten. We denken met u mee hoe u het beste energie kunt besparen. Dit kan door bij ons zonnepanelen of een zonneboiler voor warm water af te nemen. Onze partner installeert deze voor u en u hebt er op termijn alleen maar profijt van. De door u gewonnen groene energie die u zelf niet gebruikt, levert u terug aan het hoofdnet van elektriciteit. Dit wordt dan jaarlijks gesaldeerd op uw jaarnota. Bovendien heeft u met de zonnepanelen een gegarandeerde opbrengst voor tien jaar, de zogenaamde SunSure garantie. Geïnteresseerd? Bekijk dan onze interessante groene energiedeals. Bent u nog geen klant bij E.ON, maar wilt u ons als uw nieuwe energiemaatschappij kiezen? Stap dan over via onze gratis overstapservice.

Voor een besparende energie maatschappij kiezen

Kies voor E.ON, de groene en besparende energieaanbieder. Wij helpen u uw energieverbruik te beperken tot het hoogstnoodzakelijke door allerlei energiebesparende maatregelen. Zet de radiatoren zachter, doe de thermostaat een graadje omlaag en trek een warme trui aan. Trek alle stekkers uit het stopcontact van de apparaten die u op dat moment niet gebruikt, bijvoorbeeld de oplader van uw mobiel of het koffiezetapparaat. Wees zuiniger met warm water door bijvoorbeeld korter te douchen of met iets minder warm water te douchen. Deze voorbeelden en zoveel andere kleinigheden dragen bij aan een lagere energierekening en het bewust leren omgaan met kostbare energie.

Een energieleverancier kiezen is niet moeilijk meer, wanneer u weet dat E.ON u maximaal helpt besparen. Dit doen wij met een persoonlijk advies, via de bespaartips op onze website en door u te stimuleren ook zonnestroom te gaan gebruiken. Wilt u E.ON als uw energie maatschappij kiezen? Meld u dan nu aan via eon.nl.

Bereken uw prijs

Andere Energie