Overstappen van energiemaatschappij

Overstappen van energiemaatschappij naar E.ON

Wilt u overstappen vanwege een verhuizing of omdat u niet tevreden bent over uw huidige energieleverancier? Wacht dan niet tot uw contract afloopt, maar informeer nu al naar de mogelijkheden om over te stappen naar een andere aanbieder. Overstappen van uw huidige energiemaatschappij naar E.ON kan heel eenvoudig door u als nieuwe klant aan te melden. U kunt dit online doen, per mail of telefonisch. Na uw aanmelding regelen wij de overstap met uw vorige energieaanbieder. Maak gebruik van onze gratis overstapservice en ervaar hoe gemakkelijk het is. De energielevering wordt niet onderbroken, waardoor u er niets van zal merken.

Voordelen van overstappen naar een groene energiemaatschappij

Overstappen van energiemaatschappij is vaak een interessante beslissing en een andere energiemaatschappij kiezen is in sommige gevallen ook aan te raden. Zeker wanneer u er financieel op vooruitgaat en tegelijk ook naar groene stroom overstapt. E.ON biedt honderd procent groene stroom en helpt u ook doelbewust te besparen op uw energiekosten. Energie uit de kracht van water, zon, of wind is schoon en milieuvriendelijk. Door de afname van groene, duurzame energie draagt u zelf ook bij aan het verminderen van klimaatvervuiling. Is uw interesse gewekt, bekijk dan onze energiedeals. Zit er een deal bij die u aanspreekt, dan kunt u vandaag al overstappen van energiemaatschappij. U bent van harte welkom bij E.ON!

Procedure van overstappen

Direct overstappen van energiemaatschappij is een kwestie van minuten. Wanneer uw contract nog minder dan een maand loopt, verloopt de afsluiting en nieuwe aansluiting van energie en de overstap probleemloos. Wanneer u veel eerder dan de einddatum uw contract beëindigt, kunt u te maken krijgen met een boete van uw huidige energieleverancier. Als u overstapt naar E.ON, dan bieden wij een korting aan op deze boete. Ook wint u het eventuele verloren bedrag van de boete terug door voordeliger en duurzamer energie af te nemen bij E.ON. Laat u daarom niet weerhouden om u aan te melden als klant. Van energiemaatschappij overstappen is een verstandige keuze wanneer u ontdekt dat uw termijnbedrag te hoog is en u ontevreden bent over grijze stroom. Wilt u nu overstappen van energiemaatschappij naar een betrouwbare leverancier die alles goed geregeld heeft? Kom tot actie en maak gebruik van onze gratis overstapservice.

Van energiemaatschappij overstappen bespaart geld!

Zit u te duur? Bent u het niet eens met de kosten op uw maandelijkse en/of jaarlijkse energienota? Dan is overstappen van energiemaatschappij een goede beslissing. Wij helpen u daar graag bij. Neem contact op met E.ON voor een persoonlijk advies op maat en houd daarvoor uw verbruiksgegevens van energie bij de hand. De voorbeeldberekeningen die u op onze website aantreft, zijn een schatting van een gemiddeld jaarverbruik voor een huishouden. Wanneer u de nieuwe prijzen precies wilt weten, houd dan uw laatste jaarafrekening bij de hand tijdens uw gesprek met onze klantenservice. Kunt u de jaarnota niet terugvinden, dan kunnen wij u deze gegevens met uw toestemming aanreiken. E.ON berekent samen met u precies welke energiedeal het beste bij u past.

Wilt u overgaan op zonnestroom? Maak dan gebruik van de hoogwaardige producten van onze partner in zonne-energie. U kunt zonnepanelen laten plaatsen met een gegarandeerde opbrengst over een periode van tien jaar en/of een zonneboiler laten installeren en uw water voortaan verwarmen via zonnestroom. Op die manier staat u zelf in voor uw eigen energie en brengt u de energiekosten fors naar beneden. Wie een moderne en duurzame energieleverancier prefereert, kan meteen van energieleverancier overstappen naar E.ON.

Bereken uw prijs

Andere Energie