Direct stroom en gas afsluiting

Direct stroom en gas afsluiten

Wie al eens verhuisd is, weet dat er veel bij komt kijken. Om het verhuizen iets gemakkelijker te maken, helpt E.ON met een direct stroom en gas afsluiting in uw oude woning. Dit doen we bijvoorbeeld ook bij het overlijden van een familielid, wanneer hij of zij klant bij ons is. Bij de verhuizing zorgen wij ook meteen voor direct leveren van stroom in uw nieuwe pand. Gaat u over naar een ander pand en zoekt u een nieuwe energieleverancier met spoed? U bent welkom als nieuwe klant bij de groene stroomaanbieder van Nederland. Wij helpen u besparen! Als particuliere of zakelijke klant van E.ON kiest u voor:

  • betrouwbaarheid
  • duidelijkheid
  • besparen
  • schone energie

Wie verhuist hoeft zich geen zorgen te maken over zonder energie te komen zitten, want E.ON regelt direct een stroom en gas afsluiting en zorgt voor het direct leveren van stroom op uw nieuwe locatie. Is er haast bij? Morgen direct levering van gas en stroom kan bij ons geregeld worden. Bekijk direct onze voordelige energiedeals.

E.ON kan direct stroom en gas afsluiten

Bij een verhuizing kunt u dus uw stroomlevering meenemen. Geef uw verhuizing door en de overstap naar de levering in uw nieuwe woning of onderneming verloopt soepel via onze gratis overstapservice. U ontvangt per direct gas en stroom op het nieuwe adres en wij zorgen ervoor dat direct stroom en gas afsluiting plaatsvindt in uw oude huis of bedrijfspand. Bent u nog geen klant en dreigt u afgesloten te worden door een betalingsachterstand bij uw oude energieleverancier, dan kunt u een spoedaansluiting bij E.ON aanvragen. E.ON voorkomt zo dat u door direct stroom en gas afsluiten zonder energie komt te zitten. U moet wel een borg betalen bij het overstappen en dit op tijd doorgeven. Kiest u er dus bij verhuizing voor om uw stroomlevering mee te nemen, dan regelt E.ON het direct leveren van stroom. Direct stroom en gas afsluiting vindt dan tegelijk plaats in uw oude pand. Dit geldt ook wanneer u overstapt naar E.ON vanuit een contract met een andere energieleverancier. Wij heten nieuwe klanten welkom. Spreken onze producten u aan, word dan klant bij E.ON. U vindt in ons een betrouwbare leverancier van duurzame groene stroom. Meld u nu gelijk aan via eon.nl.

Welke producten kunt u bij E.ON afnemen?

Wij bieden levering van energie in de vorm van groene stroom en/of gas tegen vaste of flexibele prijzen voor een contractperiode van één of meerdere jaren. U kunt daarbij zelf kiezen of u een enkele of een dubbele meter wilt. Spreken onze deals u aan en stapt u over, dan regelt E.ON direct uw stroom en gas afsluiting. Naast het snel leveren van stroom leveren we ook cv-onderhoud in de vorm van onderhoudsabonnementen van uw cv-ketel. Goed onderhoud is belangrijk voor de veiligheid in uw huis. U voorkomt hiermee onder andere koolmonoxidevergiftiging. U vindt de tarieven voor onze producten en abonnementen op onze website.

E.ON is ook sterk in zonne-energie. Wij betrekken onze eigen stroom uit de kracht van zon, water en wind. Daarbij kunnen wij ook zonnepanelen en een zonneboiler bij u laten plaatsen via onze partner. Dit is het overwegen waard, omdat u dan ook stroom kunt terugleveren aan het hoofdnet en u extra bespaart op uw energierekening. Op termijn verdient u de investering in zonne-energie terug, want de opbrengst van deze hoogwaardige zonnepanelen is over tien jaar gegarandeerd. De energieabonnementen van E.ON zijn duurzaam en scherp geprijsd en daardoor een investering in de toekomst. Word onze klant en u werkt samen met E.ON mee aan een beter leefmilieu en een groenere toekomst voor uw kinderen. Bij E.ON hebben wij stroom direct goed geregeld.

Bereken uw prijs

Andere Energie