Energieleverancier met spoed

Met spoed een energieleverancier vanwege uw verhuizing

Gaat u verhuizen of gaat u op kamers en heeft u met spoed een energieleverancier nodig? Dien dan een spoedaanvraag in bij de groene energieleverancier E.ON. U bent bij ons van harte welkom als nieuwe klant. Wij hebben een gratis overstapservice en geven u een vergoeding van maximaal € 125,- (opzegvergoeding) op een eventuele boete bij een voortijdige beëindiging van uw huidige contract. Deze vergoeding is afhankelijk van de resterende looptijd van uw huidige contract. Bij de overstap blijft uw energieaansluiting intact, waardoor u geen stroomonderbreking heeft. Sluit een contract af bij de duurzame energieaanbieder E.ON die u helpt besparen en wij regelen verder de afhandeling met uw huidige energieleverancier. Overstappen met spoed neemt bij ons minimaal 5 werkdagen of meer in beslag. U meldt zich eenvoudig aan via onze website en wij doen de rest. Heeft u een energieleverancier met spoed nodig? Kies direct voor de groene aanbieder E.ON!

Energieleverancier met duurzame energie

E.ON levert stroom die opgewekt wordt door windmolens, waterkrachtcentrales en zonnepanelen. Ook als u energie met spoed nodig hebt, krijgt u duurzame energie geleverd. Wilt u zelf ook meehelpen aan een betere wereld? Word dan zelf producent van duurzame energie, bijvoorbeeld door met zonnepanelen zelf zonnestroom op te wekken. Via onze partner kunt u hoogwaardige zonnepanelen kopen en op uw dak laten installeren. U heeft ook de mogelijkheid om een zonneboiler af te nemen voor het opwarmen van uw douche- en kraanwater.

Energieleverancier met spoed vanwege een verwachte afsluiting

Wanneer u een betalingsachterstand heeft en u een afsluiting van energie vreest, probeer dan altijd eerst met uw huidige aanbieder een betalingsregeling te treffen. Als u niet tot een oplossing kunt komen met uw huidige energieleverancier, dan kunt u een spoedaanvraag indienen bij een nieuwe leverancier. De afhandeling van zo'n aanvraag duurt bij E.ON minimaal 5 werkdagen of meer. Wees er dus op tijd bij als u per direct gas en stroom nodig heeft. Onderneemt u geen actie bij een betalingsachterstand, dan wordt u na ongeveer drie weken daadwerkelijk van energie afgesloten. Controleer ook altijd of u bij de netbeheerder nog transportkosten moet betalen.

Elke nieuwe klant van E.ON krijgt een kredietcheck om de hoogte van de borg vast te stellen die u moet betalen bij een spoedaansluiting. Zo'n borg betaalt u alleen wanneer bekend is dat u een betalingsachterstand heeft. Deze waarborg wordt maximaal 6 weken na de eindafrekening vrijgegeven/uitbetaald, wanneer er geen actieve leveringsovereenkomst meer is op uw klantnummer en alles is betaald. Het borgbedrag is bij elke aanbieder verschillend, maar bedraagt maximaal € 1000.

Heeft u altijd uw rekeningen tijdig betaald en u heeft geen betalingsachterstand, dan kunt u gewoon overstappen naar E.ON zonder borgbetaling. Aarzel niet, maar neem contact op met E.ON wanneer u stroom en gas nodig heeft en op zoek bent naar een energieleverancier met spoed. Zo voorkomt u dat u afgesloten wordt van energie en bent u gelijk bij een groene aanbieder die u actief helpt besparen.

Voor een energieleverancier met spoed meldt u zich aan bij E.ON!

Wie met spoed een energieleverancier zoekt, vindt bij E.ON een betrouwbare en goed georganiseerde energieaanbieder. Bij ons is alles correct geregeld. We begrijpen ook dat u niet te veel wilt betalen voor energie. Daarom vindt u op onze website 250 bespaartips die weinig moeite kosten en die u bewust leren omgaan met uw energieverbruik. E.ON is een moderne, geavanceerde en duurzame energieaanbieder die u snel en met spoed energie kan leveren. Wie een energieleverancier met spoed zoekt vanwege verhuizing of afsluiting kan zich vandaag nog aanmelden bij E.ON via onze website onder Service & Contact.

Energie aanvragen

Andere Energie