Verleng uw contract met E.ON

Fijn dat u nog even bij ons wilt blijven en uw contract wilt verlengen.
Als bestaande klant mag u gebruik maken van dezelfde aanbiedingen als voor nieuwe klanten. Bekijk welke energiecontracten er op dit moment zijn. We hebben altijd diverse looptijden beschikbaar, 1 jaar, 3 jaar of misschien variabel tarief. Aan u de keus. 

Bekijk de energiecontracten

 

Of heeft u nog twijfels? Laten we nog even voor u opsommen, waarom bij E.ON blijven een goed idee is!

Bij E.ON krijgt u niet alleen een uitstekende service en voordelige tarieven. Als u klant blijft bij E.ON kunt u ook meerdere malen per jaar meedoen aan ons Prijzenfestival. U maakt dan kans op vele gave prijzen en we verloten ook de hoofdprijs van één jaar lang gratis energie! Dat wilt u toch niet missen? Hou daarom ons magazine in de gaten, dat al onze klanten 3 maal per jaar in de bus krijgen. Volgt u ons al op Facebook? Naast de acties delen we daar ook vele tips, zodat u een zuinigere energieverbruiker kunt worden.

E.ON heeft een uitstekende klantenservice, dat vinden we namelijk belangrijk. Daarnaast kunt u ook zelf heel veel regelen via Mijn E.ON

José Habraken
Heeft onlangs haar contract bij E.ON verlengd.

Ik overwoog over te stappen naar een andere energieleverancier. Per e-mail ontving ik een aanbod op maat. Bleek het veel interessanter te zijn om te blijven! Ik kreeg er ook nog eens een Weber barbecue bij. Mooie actie. 

- +
Contact & Feedback

Hulp nodig?

Heeft u een vraag over uw aanmelding? Bel GRATIS 0800-0301, op werkdagen van 08.00 tot 20.00 uur. 

  • Liever chatten? We zitten er klaar voor. Start de chat.

    Er is even geen chatmedewerker beschikbaar.

  • Heeft u een servicevraag, bel dan direct met 0900 – 0601 op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur. 

Feedback geven

Wat vindt u van onze website?

Geef uw mening