Verleng uw contract met E.ON

Fijn dat u nog even bij ons wilt blijven en uw contract wilt verlengen.
Als bestaande klant mag u gebruik maken van dezelfde aanbiedingen als voor nieuwe klanten. Bekijk welke energiecontracten er op dit moment zijn. We hebben altijd diverse looptijden beschikbaar, 1 jaar, 3 jaar of misschien variabel tarief. Aan u de keus. 

Bekijk de energiecontracten

 

Of heeft u nog twijfels? Laten we nog even voor u opsommen, waarom bij E.ON blijven een goed idee is!

Bij E.ON krijgt u niet alleen een uitstekende service en voordelige tarieven. Als u klant blijft bij E.ON kunt u ook meerdere malen per jaar meedoen aan ons Prijzenfestival. U maakt dan kans op vele gave prijzen en we verloten ook de hoofdprijs van één jaar lang gratis energie! Dat wilt u toch niet missen? Hou daarom ons magazine in de gaten, dat al onze klanten 3 maal per jaar in de bus krijgen. Volgt u ons al op Facebook? Naast de acties delen we daar ook vele tips, zodat u een zuinigere energieverbruiker kunt worden.

E.ON heeft een uitstekende klantenservice, dat vinden we namelijk belangrijk. Daarnaast kunt u ook zelf heel veel regelen via Mijn E.ON

José Habraken
Heeft onlangs haar contract bij E.ON verlengd.

Ik overwoog over te stappen naar een andere energieleverancier. Per e-mail ontving ik een aanbod op maat. Bleek het veel interessanter te zijn om te blijven! Ik kreeg er ook nog eens een Weber barbecue bij. Mooie actie.