Aankooptips zonnesystemen

De keuze voor een zonnesysteem is afhankelijk van uw dak en uw wensen. Lees onze aankooptips, zodat u goed kunt vergelijken.

Zwart of donkerblauw?
Donkerblauwe panelen hebben een aluminium rand, zwarte zijn volledig zwart. Maar de keuze tussen de twee kleuren is niet alleen een kwestie van smaak. Zwarte zonnepanelen bevatten monocellen (hoog rendement, vooral bij direct zonlicht) en blauwe bevatten polycellen (voordeliger, werken ook goed bij indirect licht).

Capaciteit
Wattpiek, afgekort Wp, is de eenheid die de capaciteit van uw zonnepanelen uitdrukt. Hoe hoger de capaciteit, des te hoger de prijs. Maar dat komt ook ten goede van uw rendement.

Prijs
Om een goed beeld te krijgen van de prijzen, moet u vergelijken per Wp en niet per paneel.

Afmeting
Zonnepanelen zijn er in verschillende formaten. Welk formaat het beste is voor uw dak is afhankelijk van meerdere factoren. Laat u daarom goed adviseren. Onze partner Sungevity maakt dakontwerpen op maat voor u, zodat u kunt kiezen voor de beste oplossing.

Barry van Papendrecht
Heeft 6 zonnepanelen op zijn dak laten leggen.

De keuze voor een zonnesysteem is niet eenvoudig. Er zijn zoveel producten op de markt, ik wist niet waar ik moest zoeken. Sungevity gaf me 3 opties, dat maakte het kiezen makkelijker.

- +
Service & Contact

Heeft u een vraag?

U kunt onze Klantenservice telefonisch bereiken of u kunt chatten met een van onze medewerkers.

  • Liever chatten? Geen probleem. We zitten er klaar voor. Chat starten.

    Er is even geen chatmedewerker beschikbaar. Probeer het zo nog eens.

  • Bel 0900 – 0601 (uw gebruikelijke belkosten). Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur.