Unieke opbrengstgarantie

Als u investeert in zonnepanelen wilt u verzekerd zijn van gegarandeerde en maximale opbrengst. Dat kan met SunSure: een unieke opbrengstvergoeding!

SunSure garandeert een minimale opbrengst van 90% op de voorspelde stroomproductie van uw zonnesysteem. Onze zonnepanelenpartner Sungevity ontwerpt uw zonnesysteem op maat en berekent daarbij meteen uw opbrengst en voordeel. SunSure is de garantie dat uw systeem ook werkelijk zal produceren wat er vooraf is berekend. 

Hoe werkt het?
Wanneer uw zonnesysteem minder elektriciteit produceert dan de SunSure u van tevoren garandeert, dan krijgt u gedurende de eerste 10 jaar de gemiste productie terug. U ontvangt dan jaarlijks een bedrag, gelijk aan het aantal gemiste kilowatturen maal de dan geldende energieprijs.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw zonnesysteem meer elektriciteit opwekt dan onze berekening vooraf aantoont. Mocht uw systeem gemiddeld meer produceren dan vooraf is berekend, dan is dat uw extra voordeel. U kunt deze energie dan terugleveren aan het net.

Met SunSure is uw investering zonder risico en de berekening volledig transparant! 

Overige garanties

Installatiegarantie
U krijgt 5 jaar garantie op het installatiewerk.

Productgarantie
U krijgt 10 jaar garantie op uw zonnepanelen, de omvormer en de aluminium bevestigingconstructie.

Vermogensgarantie
Onze zonnepanelenpartner Sungevity garandeert dat uw zonnepanelen de eerste 3 jaar minstens 97% van het nominale vermogen opwekken. Van jaar 4 tot 25 jaar, garandeert Sungevity een maximale lineaire afname van 0,7% per jaar. In jaar 10 is het minimale nominale vermogen dat Sungevity garandeert 90% en in jaar 25 is dat nog 82% voor de zonnepanelen.

- +
Service & Contact

Heeft u een vraag?

U kunt onze Klantenservice telefonisch bereiken of u kunt chatten met een van onze medewerkers.

  • Liever chatten? Geen probleem. We zitten er klaar voor. Chat starten.

    Er is even geen chatmedewerker beschikbaar. Probeer het zo nog eens.

  • Bel 0900 – 0601 (uw gebruikelijke belkosten). Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur.