E.ON Click, bepaal uw inkoopmoment

De energiemarkt is volop in beweging. Met E.ON Click bepaalt u zelf het moment waarop u de prijzen van uw energie vast wilt laten zetten. Volg de energiemarkt op de voet en klik uw prijs vast. Koop uw volume op een gunstig moment in een keer, of klik het vast in delen.

U kunt de tarieven van de markt volgen via ICE ENDEX. Ook kunt u zich abonneren op ons marktverslag waarmee u wekelijks op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen in de markt.

  • Spreiden van het inkoopprijsrisico
  • Volledige controle over uw inkoopmoment
  • Transparant product, de opslag op de marktprijs is vastgelegd
  • Uw accountmanager helpt u hier graag bij

 

Dus als u de Endex met enige regelmaat checkt, u verwacht daar een daling in, of u wilt uw inkooprisico spreiden, ga dan voor ClickPower en/of ClickGas.

Vraag een offerte aan


Groene stroom

Bij E.ON heeft u volledige keuzevrijheid in het soort groene stroom en herkomst. We bieden de volgende groene stroom producten standaard aan: Nederlandse windenergie, Europese windenergie, Europese waterkracht, Nederlandse biomassa. Andere groene stroom producten, zoals Europese biomassa, Nederlandse en Europese zonne-energie kunnen worden afgenomen mits beschikbaar bij aanvraag. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden.

Meer over groene stroom

 

ClickPower in beeld

Overstappen naar E.ON

Stap 1. Offerte
U ontvangt een offerte op maat met daarin een passend advies voor uw energiesituatie.

Stap 2. Bevestiging
Na akkoord ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding met de looptijd, de tarieven, de voorwaarden en uw gekozen betaalwijze.

Stap 3. De overstap
Wij melden uw aansluiting aan bij de netbeheerder. Zij zorgt voor een geruisloze overgang naar E.ON. Geen zorgen! U komt niet zonder energie te zitten.

Let op! Zeg uw huidige contract tijdig op
U dient uw contract bij uw huidige leverancier zelf op te zeggen. Houd daarbij rekening met de afgesproken opzegtermijn. Wij helpen u graag: download voorbeeld opzegbrief.

Heeft u nog vragen?

Contact & Feedback

Vragen of advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur


    Met spoed energie nodig? Bel Spoedservice Zakelijk op 06 - 2822 1814

Feedback?

Vertel wat u van onze website vindt.

Geef uw mening