E.ON DuoPower, vast én variabel

Met E.ON DuoPower heeft u het beste van twee werelden, vast én variabel. Uw tarief wordt aan het einde van de maand bepaald door het gemiddelde van de uurwaarden van de APX-markt. Heeft u een gunstig tarief in handen? Leg het dan vast! Uw accountmanager helpt u hier graag bij.

Met DuoPower profiteert u optimaal van de twee markten. Daalt de APX, dan is dat uw energieprijs. En wanneer de ENDEX gunstig is, kunt u zelf dit tarief vastleggen.

Benieuwd wat dit voor u inhoudt? Vraag vandaag nog een offerte aan.

Vraag een offerte aan


Groene stroom

Bij E.ON heeft u volledige keuzevrijheid in het soort groene stroom en herkomst. We bieden de volgende groene stroom producten standaard aan: Nederlandse windenergie, Europese windenergie, Europese waterkracht, Nederlandse biomassa. Andere groene stroom producten, zoals Europese biomassa, Nederlandse en Europese zonne-energie kunnen worden afgenomen mits beschikbaar bij aanvraag. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden.

Meer over groene stroom

 

 

Overstappen naar E.ON

Stap 1. Offerte
U ontvangt een offerte op maat met daarin een passend advies voor uw energiesituatie.

Stap 2. Bevestiging
Na akkoord ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding met de looptijd, de tarieven, de voorwaarden en uw gekozen betaalwijze.

Stap 3. De overstap
Wij melden uw aansluiting aan bij de netbeheerder. Zij zorgt voor een geruisloze overgang naar E.ON. Geen zorgen! U komt niet zonder energie te zitten.

Let op! Zeg uw huidige contract tijdig op
U dient uw contract bij uw huidige leverancier zelf op te zeggen. Houd daarbij rekening met de afgesproken opzegtermijn. Wij helpen u graag: download voorbeeld opzegbrief.

Heeft u nog vragen?

Contact & Feedback

Vragen of advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur


    Met spoed energie nodig? Bel Spoedservice Zakelijk op 06 - 2822 1814

Feedback?

Vertel wat u van onze website vindt.

Geef uw mening