E.ON Fixed, ga voor zekerheid

De energieprijzen schommelen flink. Dat zorgt voor onzekerheid en kan leiden tot onverwachte kostenstijgingen. Met E.ON Fixed Power en E.ON Fixed Gas koopt u elektriciteit en gas in voor een vaste prijs met een looptijd die varieert tussen de 1 en 5 jaar. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  • Zekerheid over toekomstige energiekosten
  • Transparant product
  • Eenvoudige productvoorwaarden

Dus, wilt u zich niet te veel bezighouden met de inkoop van energie en wilt u zekerheid over uw energiebudget? Zet dan de tarieven vast. Nu is het moment!

 

Vraag een offerte aan


Groene stroom

Bij E.ON heeft u volledige keuzevrijheid in het soort groene stroom en herkomst. We bieden de volgende groene stroom producten standaard aan: Nederlandse windenergie, Europese windenergie, Europese waterkracht, Nederlandse biomassa. Andere groene stroom producten, zoals Europese biomassa, Nederlandse en Europese zonne-energie kunnen worden afgenomen mits beschikbaar bij aanvraag. Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden.

Meer over groene stroom

 

Overstappen naar E.ON

Stap 1. Offerte
U ontvangt een offerte op maat met daarin een passend advies voor uw energiesituatie.

Stap 2. Bevestiging
Na akkoord ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding met de looptijd, de tarieven, de voorwaarden en uw gekozen betaalwijze.

Stap 3. De overstap
Wij melden uw aansluiting aan bij de netbeheerder. Zij zorgt voor een geruisloze overgang naar E.ON. Geen zorgen! U komt niet zonder energie te zitten.

Let op! Zeg uw huidige contract tijdig op
U dient uw contract bij uw huidige leverancier zelf op te zeggen. Houd daarbij rekening met de afgesproken opzegtermijn. Wij helpen u graag: download voorbeeld opzegbrief.

Heeft u nog vragen?

Contact & Feedback

Vragen of advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur


    Met spoed energie nodig? Bel Spoedservice Zakelijk op 06 - 2822 1814

Feedback?

Vertel wat u van onze website vindt.

Geef uw mening