Grip op de markt met de E.ON Price Alert

De energiemarkt is volop in beweging en de tarieven fluctueren van dag tot dag. Als u nu een gunstig tarief heeft voor uw energie, kan dat over een paar maanden ineens anders zijn.

Met de E.ON Price Alert houden wij de energiemarkt dagelijks voor u in de gaten, geheel kosteloos. U stelt uw gewenste contractprijs of uw gewenste jaarlijkse besparing in. U ontvangt direct een melding via e-mail wanneer uw ingestelde prijsniveau is bereikt. Ook spreken wij een maximale contractprijs met u af, zodat u ook wordt geïnformeerd wanneer de prijs stijgt.

Zo profiteert u zorgeloos van het optimale inkoopmoment, zonder daar zelf veel energie in te steken.

Aanmelden E.ON Price Alert

Timing is erg belangrijk

Wist u dat het grootste financiële voordeel bij het afsluiten van een nieuw energiecontract vaak wordt behaald door het juiste inkoopmoment? De E.ON Price Alert helpt u hierbij. Gratis en zorgeloos.

Een voorbeeld

Metaalbedrijf Smit heeft het afgelopen jaar € 7.500,- bespaard met de E.ON Price Alert.

  • Jaarverbruik van Metaalbedrijf Smit: 750.000 kWh
  • Tarief oude contract: € 0,08/kWh
  • Doel Metaalbedrijf Smit: 12,5% besparen op de jaarkosten
  • Gewenste contractprijs (ondergrens) is ingesteld op € 0,07/kWh

Op het moment dat het ingestelde prijsniveau was bereikt, ontving Metaalbedrijf Smit een Price Alert van E.ON. Het bedrijf heeft direct ingekocht en hiermee € 7.500,- op jaarbasis bespaard (uitgaande van een gelijkblijvend verbruik).

In 5 stappen naar het optimale inkoopmoment

Stap 1: Aanmelden

Meld u aan hier voor de E.ON Price Alert of bel 0800-727 2871. Wij nemen daarna eenmalig contact met u op om uw persoonlijke instellingen vast te leggen.

Stap 2: Geef uw instellingen door

Geef uw instellingen door. De gegevens die we van u nodig hebben: boven- en ondergrens, uw jaarverbruik, uw gewenste prijsperiode en uw huidige contractgegevens (einddatum huidige contract en huidige contractprijs). U kunt de Price Alert ook instellen zonder uw huidige contractprijs door te geven. In dat geval kunnen wij geen jaarlijkse besparing voor u doorrekenen.

Stap 3: E.ON Price Alert is actief

U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanmelding met een overzicht van uw persoonlijke instellingen. Uw Price Alert is vanaf nu actief.

Stap 4: Houd uw e-mail in de gaten

Wij houden u per e-mail op de hoogte. U ontvangt automatisch een bericht als de contractprijs het door uw gewenste prijsniveau heeft bereikt. Aan u de keuze of u op dat moment inkoopt, of een nieuwe bandbreedte afspreekt.

Zolang uw prijsniveau nog niet is bereikt, ontvangt u maandelijks een update van het actuele prijsniveau van dat moment.

Stap 5: Vrijblijvende offerte aanvragen

Is het optimale inkoopmoment daar en wilt inkopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Energieprijzen fluctueren dagelijks, dus wacht in dat geval niet te lang.

Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur