Uw energieverbruik doorgelicht

Een energieadviesrapport brengt voor u uw energieverbruik en daarmee ook de voor u relevante besparingsmogelijkheden in kaart. Vaak kunnen eenvoudige maatregelen, zonder investering, al een groots effect hebben op uw energierekening.

Alle mogelijke maatregelen vindt u terug in het rapport, nadat uw energiehuishouding op procesmatig en constructief niveau onder de loep is gelegd. Bedrijven die meer dan 500.000 kWh per jaar verbruiken hebben baat bij het energieadviesrapport van E.ON.

 

Het energieadviesrapport bestaat uit:

  • Analyse van uw huidige energieverbruikers
  • Inzicht in uw energiehuishouding (incl. vervoer)
  • Overzicht van de besparingsmogelijkheden
  • Eerlijk advies over de te nemen besparingsmaatregelen
  • Kosten, opbrengsten en terugverdientijd per maatregel
  • Selectie van de juiste partners om de maatregelen uit te voeren

 

ISO 50001

Wanneer u een aantal maatregelen direct doorvoert, kunt u zicht laten certificeren voor ISO 50001. De verplichte energieaudits behoren daarmee tot de verleden tijd. E.ON helpt u graag bij de ISO certificering.

Investeer met een korte terugverdientijd

Een standaard rapport, of maatwerk. Uw situatie en wensen zijn prijsbepalende factoren voor een energieadviesrapport. En dat kan uiteenlopen. Maar veelal wordt de investering binnen een jaar terugverdiend, dankzij het verkregen inzicht en de geldbesparende maatregelen die daar uit voortvloeien. Vraag uw accountmanager voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvend advies aan.

Vrijblijvend advies aanvragen

Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur