Besparen begint bij inzicht

Krijg inzicht in uw energieverbruik en -kosten met de E.ON energiemanager. Een gebruiksvriendelijk online dashboard dat uw verbruik direct inzichtelijk maakt. Optimaliseer uw energieprestaties met behulp van deze inzichten en ga direct aan de slag met doeltreffende energiebesparende maatregelen.

Om grip te houden op uw energieverbruik en -kosten, bieden wij u de Energiemanager. Via een online dashboard wordt uw verbruik inzichtelijk gemaakt. Meetgegevens kunt u eenvoudig omzetten naar overzichtelijke rapportages. Vergelijk de energieprestaties op verschillende locaties op basis van diverse parameters. Denk daarbij aan het verbruik per vierkante meter of per werknemer. Uw organisatiecultuur wordt eenvoudig ingeregeld naar regio, functie of segment. Een vergelijk tussen locaties is dus mogelijk.

Met het verkregen inzicht kunt u direct aan de slag. Want inzicht in uw verbruik, levert al gauw een energiebesparing op van 5 tot 10%. Bewustwording van het gedrag, maar ook het sluimerverbruik waar u iets aan kan doen, zorgen voor een directe besparing.

Direct aan de slag

Het is eenvoudig om de meetgegevens in verschillende formaten (pdf, csv en xls) uit het dashboard te exporteren. Met het verkregen inzicht heeft u informatie op ieder gewenst niveau en kunt u aan de slag met:

  • Het terugdringen van energiekosten, door middel van efficiënter verbruik en beheersing 
  • Efficiënter gebruik van grondstoffen
  • Het verbeteren van de kostendoorbelasting
  • Het verbeteren van de budgettering door te anticiperen op toekomstige wijzigingen
  • Reductie van energieverliezen
  • Verlaging van de CO2 emissie (en overige broeikasgassen)

Vraag een adviesgesprek aan

Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur