Led-verlichting

Ron Pot
Facilitair Manager, Sator Holding

Met E.ON werken we stap voor stap toe naar een lager energieverbruik. Met het vervangen van onze conventionele TL-verlichting door energiezuinige led-verlichting hebben we al een grote besparing gerealiseerd.

In 5 stappen besparen op uw verlichting

Klik op een stap voor meer informatie

1. Inventarisatie d.m.v. gratis lichtscan

De eerste stap is het uitvoeren van een lichtscan. De lichtexpert maakt een inventarisatie van uw huidige verlichting. Ook kijkt hij naar het gebruik van de ruimtes en uw wensen. Dit alles gratis en vrijblijvend.

2. Calculatie

Vervolgens wordt een adviesrapport opgesteld. Dit rapport bevat onder andere informatie over mogelijke besparingen, lichtopbrengst, investering, terugverdientijd, CO2 reductie en eventuele subsidie- en financieringsmogelijkheden.

3. Proefopstelling

Licht is beleving en ieder mens ervaart verlichting weer net iets anders. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste verlichting kunnen wij een proefopstelling op locatie aanbieden. Deze wordt u vrijwel altijd kosteloos aangeboden voor de duur van een maand.

4. Ondersteuning bij installatie

Om ervoor te zorgen dat de aangeboden verlichting op de juiste manier en volgens het lichtplan wordt geïnstalleerd, bieden wij u ondersteuning op locatie aan. Dit kan in samenwerking zijn met uw eigen (huis)installateur of wij ontzorgen u hierbij volledig.

5. Financiering

Wij bieden u de mogelijkheid om de verlichting te financieren. In vrijwel alle gevallen is de besparing groter dan uw maandbedrag. Na afloop van de afbetaalperiode bent u eigenaar van de verlichting.

Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur