Zonnepanelen van E.ON

E.ON heeft ruime ervaring in het adviseren van bedrijven en organisaties als het gaat om energie en energiebesparing. U profiteert van onze kennis en ervaring.

Wij helpen u bij het slim inkopen van uw energie, verduurzamen van uw onderneming en ondersteunen u actief bij het besparen op uw energieverbruik.

 • Betrouwbare en ervaren energiepartner
  Wij kijken verder dan uw energievraag. Is het verstandig om nu te investeren in zonnepanelen, of is het rendabeler om bijvoorbeeld eerst uw verlichting te vervangen door led-verlichting? Wij geven eerlijk advies en denken meteen met u mee over de vervolgstappen.
 • Lange termijnvisie
  Ongeacht voor welke oplossing u kiest, achter ieder advies zit een lange termijnplan.
 • Optimaliseren is presteren
  Wij helpen u besparen op uw energiekosten door de markt nauwlettend in de gaten te houden. Vloeit hier een voordeel uit, dan kan deze ingezet worden in een investering die structureel uw energiebalans op orde brengt. Ook ú dient uw concurrent een stap voor te blijven.

 

Kwaliteit en garanties

Wij doen geen concessies als het om kwaliteit gaat. Zonnepanelen moeten immers tientallen jaren een optimale prestatie leveren.

Daarom gebruiken wij enkel bewezen technologie; zonnepanelen met Mono en Poly kristallijne cellen. Alleen hoog gekwalificeerde merken komen in onze offerte en uiteindelijk op uw dak.

We zijn graag zo transparant mogelijk. Daarom zetten we de garanties voor u op een rij:

 • Vermogensgarantie
  Uw bedrijf krijgt 90% vermogensgarantie (Wp) ten aanzien van de zonnepanelen van 12 jaar en 80% vermogensgarantie (Wp) ten aanzien van de zonnepanelen van 25 jaar.
 • Productgarantie
  Uw bedrijf krijgt 10 jaar garantie op zonnepanelen en 5 jaar garantie op de omvormer. Bij zakelijke aansluitingen is vaak sprake van 3-fase omvormers, deze hebben een productgarantie van 5 jaar. Deze garantie is uit te breiden. Vraag uw adviseur om advies.
 • Installatiewerk
  Uw bedrijf krijgt standaard 1 jaar garantie op installatiewerk. Dit is uit te breiden naar 5 jaar.
Wilco Schets
Directeur, Imkerij de Traaij

Met de zonnepanelen van E.ON kunnen wij onze bedrijfsvoering verder vergroenen. Naar de installatie en levering hebben wij geen omkijken gehad. 

Contact & Feedback

Vragen of advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Bel 040-257 79 34

  Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur


  Met spoed energie nodig? Bel Spoedservice Zakelijk op 06 - 2822 1814

Feedback?

Vertel wat u van onze website vindt.

Geef uw mening