Zonnepanelen van E.ON

E.ON heeft ruime ervaring in het adviseren van bedrijven en organisaties als het gaat om energie en energiebesparing. Wij helpen u bij het slim inkopen van uw energie, verduurzamen van uw onderneming en ondersteunen u actief bij het besparen op uw energieverbruik.

 • Betrouwbare en ervaren energiepartner
  Wij kijken verder dan uw energievraag. Is het verstandig om nu te investeren in zonnepanelen, of in een ander product? Wij denken meteen met u mee over de vervolgstappen, op korte én lange termijn.
 • Specialist van A tot Z
  U kunt bij ons terecht voor het gehele traject: van vrijblijvend advies tot ontwerp, levering, installatie en online monitoring van uw zonnesysteem.
 • Kwaliteit en garanties
  Wij bieden alleen zonnesystemen aan van gerenommeerde leveranciers en partners die getest en gecertificeerd zijn en hiermee voldoen aan de hoogste eisen en uitstekende garanties.

Lees waarom PSV en Imkerij De Traaij hebben gekozen voor zonnepanelen van E.ON.

Soorten garanties

Garanties zijn een belangrijk aspect bij het aanschaffen van zonnepanelen. Welke soorten garanties zijn er?

 • Productgarantie
  Voor zonnepanelen is een productgarantie van 10 jaar de standaard en voor omvormers is dit meestal 5 jaar. Ook op de constructie-/bevestigingsmaterialen zit garantie.
 • Vermogensgarantie
  Een vermogensgarantie zegt iets over het teruglopende vermogen naarmate uw panelen ouder worden. Bij de installatie heeft u 100% van het vermogen tot uw beschikking, bijvoorbeeld 270 Wattpiek (Wp). Dit gaat langzaam achteruit en daar heeft u de vermogensgarantie voor. Gangbare garanties zijn dat na 10 jaar nog 90% beschikbaar is en na 25 jaar nog 80% van het nominaal vermogen.
 • Installatiegarantie
  Op het installeren van uw zonnepanelen krijgt u ook garantie. Bij fouten die tijdens de installatie veroorzaakt zijn krijgt u doorgaans 2 jaar garantie op eventuele reparaties aan het systeem.

Sommige garanties zijn tegen een meerprijs uit te breiden. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

 • Bel 040-257 79 34

  Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur