Filter op onderwerp

grootzakelijk tarieven verlichting besparen elektrisch rijden fiscale voordelen zonnepanelen energieadviesrapport sde+ mkb klantervaring capaciteitscheck particulier duurzaamheid

Zoeken in nieuws

Grootzakelijk elektrisch rijden

Aantal elektrische auto's in Nederland blijft groeien

20-06-2017

Het aantal stekkerauto’s in Nederland kwam aan het begin van dit jaar uit op ruim 109.000, dat is 27 procent meer dan een jaar eerder. Dat maakt het Centraal Bureau voor de Statistiek in mei bekend. Onder stekkerauto’s vallen plug-inhybrides (PHEV’s) en volledig elektrische voertuigen (FEV's).

Ook het aantal laadsessies groeit

De groei in het aantal auto’s is terug te zien in het aantal laadsessies van elektrische auto’s. In 2016 is het aantal laadsessies met 45 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder. De provincies Noord-Holland en Zuid-Holland zijn koploper in het aantal sessies. De provincie Utrecht komt op een derde plek. De hogere populatie vraagt om meer laadfaciliteiten.

Laadpalen, ook voor uw bedrijf?

Krijgt u ook steeds vaker de vraag van bezoekers en medewerkers om elektrisch te laden op uw parkeerterrein? E.ON biedt diverse laadoplossingen die geschikt zijn voor elk type elektrische auto. Wilt u weten of laadpalen ook interessant zijn voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag vrijblijvend.

Meer over de laadoplossingen van E.ON

 
Bron: nu.nl

 

 

Gerelateerde artikelen

Grootzakelijk elektrisch rijden Fiscale voordelen

Wat zijn de fiscale voordelen van elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is milieuvriendelijk. Daarom stimuleert de overheid de verkoop en lease van elektrische voertuigen met meerdere fiscale voordelen en subsidies. Wat zijn de fiscale voordelen van elektrisch rijden?

Lees verder
Grootzakelijk elektrisch rijden

3 redenen om op het werk te laden

Krijgt u ook steeds vaker vragen van uw werknemers, klanten en bezoekers om elektrisch te laden bij uw bedrijf? Lees hier 3 redenen waarom het interessant is om op het werk te laden.

Lees verder
Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur