Filter op onderwerp

grootzakelijk tarieven verlichting besparen elektrisch rijden fiscale voordelen zonnepanelen energieadviesrapport sde+ mkb klantervaring capaciteitscheck particulier duurzaamheid

Zoeken in nieuws

grootzakelijk Verlichting Besparen

Besparen op verlichting

21-11-2016

E.ON werkt continu aan nieuwe producten. Productmanager Raoul Loeffen vertelt over de laatste ontwikkelingen op verlichtingsgebied.

Verlichting is de manier om energie te besparen

“Verlichting bedraagt gemiddeld negentien procent van het totale energieverbruik. Dat is vaak niet bekend bij ondernemers. En verlichting heeft juist een groot besparingspotentieel!

 

Ontwikkelingen gaan snel

De ontwikkelingen op gebied van ledverlichting gaan snel. De kwaliteit van ledverlichting is sterk verbeterd de afgelopen jaren, terwijl de prijzen flink zijn gedaald. Led is inmiddels een volwaardig alternatief voor conventionele verlichting.

Inventarisatie op locatie

Ledverlichting is echter niet altijd de beste oplossing bij het vervangen van oude verlichting. Wij voeren daarom altijd een inventarisatie uit op locatie bij de klant. Er wordt gekeken of vervanging van de verlichting een slimme keuze is. Tevens wordt in kaart gebracht hoeveel er kan worden bespaard op het energieverbruik en op de onderhoudskosten.

Advies op maat

Door onze klanten advies op maat te geven kan er optimaal worden bespaard op het energieverbruik. Ik krijg regelmatig de vraag waarom wij willen dat onze klanten minder energie verbruiken. Daar is het antwoord heel eenvoudig op; als onze klanten tevreden zijn, dan zijn wij dat ook. Wij willen langetermijnsamenwerkingen opbouwen met onze klanten en dat kan alleen als beide partijen daar voordeel van hebben."

 

Meer weten over verlichting?
Lees hier meer over optimale verlichting en de voordelen voor uw bedrijf.

 

Benieuwd naar de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf?
Vraag een adviesgesprek aan. Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag vrijblijvend advies aanGerelateerde artikelen

grootzakelijk Verlichting Besparen

Besparen op verlichting

E.ON werkt continu aan nieuwe producten. Productmanager Raoul Loeffen vertelt over de laatste ontwikkelingen op verlichtingsgebied.

Lees verder
Grootzakelijk Verlichting Besparen

Led-verlichting met sensor, dé manier om te besparen op kantoor

Besparen op uw energiekosten kan op verschillende manieren. Eén manier is om over te stappen op energiezuinige led-verlichting. Daarnaast kunt u ook flink besparen op uw energierekening door gebruik te maken van sensoren in onder andere gangen, opslagruimtes...

Lees verder
Service & Contact

Vragen of advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk zonadvies? Neem dan vrijblijvend contact op.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur