Filter op onderwerp

grootzakelijk tarieven verlichting besparen elektrisch rijden fiscale voordelen zonnepanelen energieadviesrapport sde+ mkb klantervaring capaciteitscheck particulier duurzaamheid

Zoeken in nieuws

Grootzakelijk Klantervaring

De positieve energie van Aeon Plaza Hotels

30-11-2016

"Werken met E.ON is erg prettig, want we hebben een vast aanspreekpunt en E.ON reageert altijd direct op vragen van ons.", aldus Maikel Stabij, financial controller bij Aeon Plaza Hotels.

Hij vertelt enthousiast over energie en de samenwerking: "Onlangs nam onze E.ON energie-adviseur contact met ons op. De markt was dermate veranderd dat hij het een goed moment vond om het contract open te breken. Nu hebben we een langere verbintenis tegen gunstigere prijzen. Dat is een win-winsituatie."

Maikel Stabij van Aeon Plaza Hotels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green key

"Energiebesparing en verduurzaming spelen voor ons een steeds belangrijkere rol. We gebruiken al groene stroom, maar er valt nog veel winst te behalen. We zijn hier serieus mee bezig, omdat we willen voldoen aan de eisen van het Green Key certificaat. Dat is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de toeristische branche. Een keurmerk dat laat zien dat een onderneming bezig is met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en zorg voor het milieu op het bedrijf. In de toekomst kunnen de services van E.ON ons hierbij helpen."


Aeon Plaza Hotels

Aeon Plaza Hotels is een ambitieuze en dynamische organisatie bestaande uit twee Amsterdamse viersterren hotels: Die Port van Cleve en Dutch Design Hotel Artemis. Bij beide hotels staat de beleving voorop. Die Port van Cleve, gelegen achter de Dam, is voornamelijk gericht op de toeristische markt en er heerst een Hollandse, huiselijke, warme sfeer in de Brasserie, Bar-Bodega en in de 122 hotelkamers. Uniek is het Delftsblauwe tegeltableau uit 1874. Dutch Design Hotel Artemis is gericht op de zakelijke markt. Dit moderne designhotel met 256 kamers is gevestigd in Amsterdam Nieuw West en kenmerkt zich door haar onderscheidende architectuur en haar driemaandelijkse wisselende kunst- en designcollectie.

Gerelateerde artikelen

Grootzakelijk Besparen Klantervaring CapaciteitsCheck

"De CapaciteitsCheck was voor ons een echte eye-opener"

Hegron Cosmetics is al meer dan 60 jaar een vooraanstaand cosmeticaproducent van private labels, A-merken en het eigen Hegron merk. Sinds 2012 is E.ON de energieleverancier van Hegron Cosmetics. Financial Manager Olaf Oude Bos: “Kostenbesparing staat...

Lees verder
Grootzakelijk Verlichting Besparen Klantervaring

Forse besparing door energiezuinige verlichting

Conmedra Steel & Design is een ambachtelijk staalbedrijf. Ook zij kozen voor energiezuinige verlichting via E.ON. Nely Hos, directeur van Conmedra vertelt over de energiebesparende maatregelen die het bedrijf heeft doorgevoerd op het gebied van verlichting.

Lees verder
Service & Contact

Vragen of advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk zonadvies? Neem dan vrijblijvend contact op.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur