Filter op onderwerp

grootzakelijk tarieven verlichting besparen elektrisch rijden fiscale voordelen zonnepanelen energieadviesrapport sde+ mkb klantervaring capaciteitscheck particulier duurzaamheid

Zoeken in nieuws

Grootzakelijk Besparen Klantervaring CapaciteitsCheck

"De CapaciteitsCheck was voor ons een echte eye-opener"

28-06-2017

Hegron Cosmetics is al meer dan 60 jaar een vooraanstaand cosmeticaproducent van private labels, A-merken en het eigen Hegron merk. Sinds 2012 is E.ON de energieleverancier van Hegron Cosmetics. Financial Manager Olaf Oude Bos: “Kostenbesparing staat altijd hoog op onze agenda. De uitslag van de CapaciteitsCheck van E.ON was verrassend."

Hegron Cosmetics is al meer dan 60 jaar een vooraanstaand cosmeticaproducent van private labels, A-merken en het eigen Hegron merk. Sinds 2012 is E.ON de energieleverancier van Hegron Cosmetics.

Financial Manager Olaf Oude Bos vertelt: “We zijn altijd op zoek naar manieren om onze uitgaves te beperken. Ik was dus aangenaam verrast toen de account manager van E.ON me belde met de vraag of hij een CapaciteitsCheck mocht doen. Voor ons als E.ON-klant een gratis service die twee keer per jaar wordt uitgevoerd. Natuurlijk mocht hij dat en het werd nog mooier. We bleken per jaar maar liefst €2.200,- te kunnen besparen.”

“Ik was aangenaam verrast door de proactieve houding van de account manager van E.ON”, aldus Olaf Oude Bos van Hegron Cosmetics

Oude Bos vervolgt: “Je realiseert je niet dat door een tijdelijke extra belasting van je energienetwerkaansluiting de rest van de contractperiode belast wordt met hogere kosten voor die capaciteit. Het was voor mij wel een eye-opener in ieder geval. Ik ben zeker blij met de extra inspanning van de account manager van E.ON. Zijn kennis van de markt is voor ons een welkome aanvulling.”

Over Hegron Cosmetics
Als vooraanstaand cosmeticaproducent van private labels, A-merken en het eigen Hegron merk kent Hegron Cosmetics een rijke historie. Het begint rond 1950 met een kapperszaak in Zaanstad die voor eigen gebruik cosmeticaproducten maakt. Goede reacties op deze kappersproducten, voornamelijk haarverstevigers en brillantine, leiden in de jaren 60 tot het strategische besluit om de markt op te gaan. In korte tijd groeit de voormalige kapperszaak uit tot veelzijdige producent van cosmeticaproducten. Door stelselmatig te investeren in mensen, machines en processen blijven hun expertise, technologie en productieprocessen up-to-date.

Capaciteitscheck van E.ON

Wilt u meer weten? Lees meer over de CapaciteitsCheck van E.ON of vraag direct een gratis en vrijblijvende check aan.  

Meer over de CapaciteitsCheck

 

Gerelateerde artikelen

Grootzakelijk Besparen Klantervaring CapaciteitsCheck

"De CapaciteitsCheck was voor ons een echte eye-opener"

Hegron Cosmetics is al meer dan 60 jaar een vooraanstaand cosmeticaproducent van private labels, A-merken en het eigen Hegron merk. Sinds 2012 is E.ON de energieleverancier van Hegron Cosmetics. Financial Manager Olaf Oude Bos: “Kostenbesparing staat...

Lees verder
Grootzakelijk Besparen CapaciteitsCheck

Blog - Twee halen, tien betalen!

“Maar waarom dan”, vraagt u aan de ober. “Omdat u de vorige keer dat u hier was ook tien drankjes heeft afgerekend”, antwoordt hij enigszins geïrriteerd: “U betaalt hier altijd voor de maximaal afgenomen capaciteit.”

Lees verder
Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur