Filter op onderwerp

grootzakelijk tarieven verlichting besparen elektrisch rijden fiscale voordelen zonnepanelen energieadviesrapport sde+ mkb klantervaring capaciteitscheck particulier duurzaamheid

Zoeken in nieuws

Grootzakelijk Verlichting

Kijk vooruit: denk juist nu aan uw verlichting!

15-07-2017

Verlichting is een onderwerp dat in de zomermaanden meestal niet hoog op de agenda staat bij bedrijven. Als het buiten donkerder wordt en de lichtbehoefte stijgt, valt vaak pas op dat verlichting helemaal niet of niet optimaal werkt. Veel bedrijven maken nog gebruik van verouderde verlichting. Dankzij nieuwe ontwikkelingen kan dit vaak aanzienlijk beter, efficiënter en duurzamer.

Wist u dat u veel voordeel kunt halen door juist in de zomermaanden uw verlichting te controleren en optimaliseren?

Enkele voordelen:

  • Door in de zomer uw verlichting te optimaliseren gaat u goed voorbereid de donkere maanden in.
  • In de zomer zijn veel medewerkers op vakantie en in sommige bedrijven liggen (productie)werkzaamheden zelfs gedeeltelijk stil. Dit biedt ruimte voor onderhoudswerkzaamheden en medewerkers ervaren minder overlast.
  • De dagen zijn langer en buiten is het lichter, dus de impact van tijdelijk niet werkende verlichting tijdens werkzaamheden is kleiner.
  • Verkopende en installerende partijen hebben in de donkere maanden hun drukste periode: dus voor de slimme ondernemer is er meer tijd en (onderhandelings)ruimte in de zomer.

Gratis lichtscan voor uw bedrijf

Wilt u meer weten over verlichting in uw bedrijf en hoe u ervoor staat? Laat dan via E.ON een gratis lichtscan uitvoeren. U krijgt inzicht in uw huidige verlichting en energieverbruik, de (fiscale) voordelen en uw besparing. Snel, makkelijk en geheel vrijblijvend.

Vraag gratis lichtscan aan

 

 

Gerelateerde artikelen

Grootzakelijk Verlichting Besparen

Led-verlichting met sensor, dé manier om te besparen op kantoor

Besparen op uw energiekosten kan op verschillende manieren. Eén manier is om over te stappen op energiezuinige led-verlichting. Daarnaast kunt u ook flink besparen op uw energierekening door gebruik te maken van sensoren in onder andere gangen, opslagruimtes...

Lees verder
Grootzakelijk Verlichting

Kijk vooruit: denk juist nu aan uw verlichting!

Verlichting is een onderwerp dat in de zomermaanden meestal niet hoog op de agenda staat bij bedrijven. Als het buiten donkerder wordt en de lichtbehoefte stijgt, valt vaak pas op dat verlichting helemaal niet of niet optimaal werkt. Veel bedrijven maken...

Lees verder
Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur