Filter op onderwerp

grootzakelijk tarieven verlichting besparen elektrisch rijden fiscale voordelen zonnepanelen energieadviesrapport sde+ mkb klantervaring capaciteitscheck particulier duurzaamheid

Zoeken in nieuws

Grootzakelijk Verlichting Besparen

Kwaliteit led-verlichting sterk verbeterd

04-05-2017

De laatste twee jaar hebben producenten veel geïnvesteerd in innovatie op het gebied van led. Hierdoor is de kwaliteit van led-verlichting sterk verbeterd. "Betere kennis en een meer kritische houding van de gebruiker/afnemer noodzaakt producenten om kwalitatief betere producten aan te bieden", volgens het Nationaal LED Trendrapport 2017.

Het rapport geeft de resultaten van een uitgebreid onderzoek onder bedrijven die actief zijn in de led-verlichtingsmarkt. Uit het rapport blijkt dat de kwaliteit van led-lampen de laatste twee jaar sterk is verbeterd. De prijzen blijven dalen door betere productietechnieken en hogere efficiëntie van de lampen.

Led-verlichting profiteert ook van de focus op total cost of ownership, waarbij niet alleen gekeken wordt naar aanschafkosten maar ook naar levensduur, energiegebruik en vervangingskosten.

Wat opvallend is, is dat men verwacht dat de productie en de assemblage van led-verlichting de komende jaren wordt teruggehaald van China naar Europa. De belangrijkste redenen hiervoor zijn: de hogere kwaliteitsstandaard, de kortere levertijd en daarmee grotere flexibiliteit.

De wereldwijde markt voor led-verlichting heeft de afgelopen jaren een sterke groei gekend en de verwachting is dat deze groei met 30 procent per jaar zal doorzetten tot in ieder geval 2020.

Gratis lichtscan voor uw bedrijf
Wilt u meer weten over verlichting in uw bedrijf en hoe u ervoor staat? Laat dan via E.ON een gratis lichtscan uitvoeren. Snel, makkelijk en geheel vrijblijvend.

Vraag gratis lichtscan aan

Gerelateerde artikelen

Grootzakelijk Verlichting Besparen

Led-verlichting met sensor, dé manier om te besparen op kantoor

Besparen op uw energiekosten kan op verschillende manieren. Eén manier is om over te stappen op energiezuinige led-verlichting. Daarnaast kunt u ook flink besparen op uw energierekening door gebruik te maken van sensoren in onder andere gangen, opslagruimtes...

Lees verder
Grootzakelijk Verlichting Besparen Klantervaring

Forse besparing door energiezuinige verlichting

Conmedra Steel & Design is een ambachtelijk staalbedrijf. Ook zij kozen voor energiezuinige verlichting via E.ON. Nely Hos, directeur van Conmedra vertelt over de energiebesparende maatregelen die het bedrijf heeft doorgevoerd op het gebied van verlichting.

Lees verder
Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur