Filter op onderwerp

grootzakelijk tarieven verlichting besparen elektrisch rijden fiscale voordelen zonnepanelen energieadviesrapport sde+ mkb klantervaring capaciteitscheck particulier duurzaamheid

Zoeken in nieuws

Grootzakelijk Duurzaamheid Klantervaring

Ondersteuning Sator Holding bij verduurzaming

30-11-2016

100.000 kilowattuur minder verbruik per jaar en 19 procent minder gas. E.ON ondersteunt Sator.

Ron Pot van Sator

In een jaar tijd een daling van het elektriciteitsverbruik met 100.000 kilowattuur. Een afname van het gasverbruik met 19 procent in het eerste kwartaal van 2016 ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Sinds Sator Holding in 2010 in zee ging met E.ON Benelux slonk het energieverbruik fors. “Dit partnerschap past naadloos in ons duurzaamheidsbeleid”, aldus Ron Pot van Sator Holding.


Lees het artikel op de website van Sator

 

Sinds Sator Holding in 2010 in zee ging met E.ON slonk het energieverbruik fors. Facilitair manager Ron Pot van Sator Holding is meer dan tevreden over de samenwerking met E.ON. We werken samen stap voor stap toe naar een lager energieverbruik en minder CO2-uitstoot, als onderdeel van ons duurzaamheidsbeleid.”

Energiezuinige verlichting
Als eerste werd in de Sator-vestigingen de conventionele TL-verlichting (TL-8) vervangen door een zuiniger variant (TL-5). Sinds vorig jaar heeft Sator de overstap gemaakt naar energiezuinige led-verlichting. Dit resulteerde in een daling van het jaarlijkse elektriciteitsverbruik met 100.000 kilowattuur.

Energiemonitoring
In 2015 werden de magazijnen en warehouses voorzien van een centraal bestuurd energiemonitoringsysteem. “De temperatuur in de magazijnen kan nu niet meer lokaal worden bepaald”, aldus Pot. De besparing op gas – 19 procent in het eerste kwartaal van dit jaar – overtreft de verwachtingen, zegt hij.

E.ON, uw duurzame energiepartner
In E.ON vindt u een betrouwbare en duurzame energiepartner. Ook als het om uw verlichting gaat. Wij helpen u bij het maken van keuzes en het zetten van de juiste stappen. U mag een professioneel en eerlijk advies, producten van hoge kwaliteit en kundige installatie verwachten. Want als er iets belangrijk is, dan is het dat uw energievoorziening goed geregeld is.

Ron Pot: “We zijn naar een partnerschap toegegroeid. De afgelopen jaren is een steeds sterker commitment ontstaan. E.ON is daar zeer serieus in.”

Gratis lichtscan voor uw bedrijf

Benieuwd hoeveel uw bedrijf kan besparen met led? Vraag dan hier een gratis lichtscan aan. U krijgt inzicht in uw huidige verlichting en energieverbruik, de (fiscale) voordelen en uw besparing. Snel, makkelijk en vrijblijvend.

Vraag gratis lichtscan aan

Gerelateerde artikelen

Grootzakelijk Duurzaamheid Klantervaring

Ondersteuning Sator Holding bij verduurzaming

100.000 kilowattuur minder verbruik per jaar en 19 procent minder gas. E.ON ondersteunt Sator.

Lees verder
Grootzakelijk Besparen Klantervaring CapaciteitsCheck

"De CapaciteitsCheck was voor ons een echte eye-opener"

Hegron Cosmetics is al meer dan 60 jaar een vooraanstaand cosmeticaproducent van private labels, A-merken en het eigen Hegron merk. Sinds 2012 is E.ON de energieleverancier van Hegron Cosmetics. Financial Manager Olaf Oude Bos: “Kostenbesparing staat...

Lees verder
Service & Contact

Vragen of advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk zonadvies? Neem dan vrijblijvend contact op.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur