Filter op onderwerp

grootzakelijk tarieven verlichting besparen elektrisch rijden fiscale voordelen zonnepanelen energieadviesrapport sde+ mkb klantervaring capaciteitscheck particulier duurzaamheid

Zoeken in nieuws

Grootzakelijk Verlichting besparen

Wachten met investeren in led? Niet nodig.

04-05-2017

Steeds meer bedrijven maken de overstap naar energiezuinige led-verlichting. Er zijn ook nog bedrijven die wachten met de investering in led. Waarom? De redenen hiervoor zijn uiteenlopend. Ze wachten tot de prijzen verder dalen, de kwaliteit van led beter wordt, of ze hebben op dit moment niet de financiële middelen om led-verlichting aan te schaffen.

In dit artikel leest u waarom u niet hoeft te wachten met investeren in led.

 • Prijzen zijn flink gedaald
  Bij led-lampen geldt, hoe langer u wacht met de aanschaf des te meer geld u had kunnen besparen. De prijzen zijn de afgelopen jaren al flink gedaald. In veel gevallen kunt u de aanschafkosten van led-lampen al binnen twee jaar terugverdienen. Daarnaast kunt u profiteren van een aantal subsidieregelingen die de terugverdientijd nog korter maken.

   


 • Kwaliteit is sterk verbeterd
  De laatste twee jaar hebben producenten veel geïnvesteerd in innovatie op het gebied van led. Hierdoor is de kwaliteit van led-verlichting sterk verbeterd. Led leent zich tegenwoordig uitstekend voor het creëren van de juiste sfeer en beleving. Of het nu gaat om verlichting in de horeca, retail, industrie of kantooromgevingen. Voor iedere branche is een passende led-oplossing beschikbaar.
 • Direct besparen zonder investeren
  Beschikt u op dit moment niet over de financiële middelen om te investeren in energiezuinige verlichting? Wij bieden u de mogelijkheid om, via onze partner Volgroen, de verlichting te financieren. In vrijwel alle gevallen is de besparing groter dan uw maandbedrag. Zo bespaart u direct op uw energiekosten zonder te investeren. En na afloop van de afbetaalperiode bent u eigenaar van de verlichting.

Gratis lichtscan voor uw bedrijf

Benieuwd hoeveel uw bedrijf kan besparen met led? Vraag dan hier een gratis lichtscan aan. U krijgt inzicht in uw huidige verlichting en energieverbruik, de (fiscale) voordelen en uw besparing. Snel, makkelijk en vrijblijvend.

Vraag gratis lichtscan aan

Gerelateerde artikelen

Grootzakelijk Verlichting besparen

Wachten met investeren in led? Niet nodig.

Steeds meer bedrijven maken de overstap naar energiezuinige led-verlichting. Er zijn ook nog bedrijven die wachten met de investering in led. Waarom? De redenen hiervoor zijn uiteenlopend. Ze wachten tot de prijzen verder dalen, de kwaliteit van led beter...

Lees verder
Grootzakelijk Verlichting Besparen

Led-verlichting met sensor, dé manier om te besparen op kantoor

Besparen op uw energiekosten kan op verschillende manieren. Eén manier is om over te stappen op energiezuinige led-verlichting. Daarnaast kunt u ook flink besparen op uw energierekening door gebruik te maken van sensoren in onder andere gangen, opslagruimtes...

Lees verder
Service & Contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

 • Bel 040-257 79 34

  Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur