Filter op onderwerp

grootzakelijk tarieven verlichting besparen elektrisch rijden fiscale voordelen zonnepanelen energieadviesrapport sde+ mkb klantervaring capaciteitscheck particulier duurzaamheid

Zoeken in nieuws

Grootzakelijk Verlichting Besparen

Wat betekent optimale verlichting voor uw bedrijf?

21-11-2016

Bedrijven en kantoren laten jaarlijks 275 miljoen euro liggen, doordat ze hun ouderwetse lampen niet vervangen door zuinigere exemplaren. Denk daarbij aan ouderwetse tl-verlichting, halogeenverlichting en zelfs gloeilampen.

 

In een bedrijfsomgeving is het van groot belang om hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van uw verlichting. Wist u dat u met optimale verlichting niet alleen kosten bespaart, maar ook de productiviteit en de veiligheid van uw medewerkers verhoogt?

De productiviteit van uw medewerkers stijgt significant bij een verhoogd lichtniveau. Bij een gemiddelde dagshift +3% en bij een gemiddelde nachtshift +7%.

Maar ook in de wereld van de logistiek is optimale verlichting van groot belang. Logistiek is 24 uur per dag in beweging. Grote ruimtes, zoals magazijnen, worden vaak continu verlicht. Door energiezuiniger en slimmer te verlichten valt veel te besparen, tot wel 50%. Ook bijvoorbeeld in het onderhoud. Door optimale verlichting gaan uw lampen 6x langer mee, waardoor uw onderhoudskosten flink dalen.

In kantoorgebouwen is verlichting één van de grootste energieverbruikers. U bespaart maar liefst 20 – 50% op uw energieverbruik van uw verlichting.

Optimale verlichting betekent voor uw bedrijf: lagere energiekosten, verhoogde productiviteit en veiligheid van uw medewerkers.


Meer weten over verlichting?
Lees hier meer over optimale verlichting en de voordelen voor uw bedrijf.


Benieuwd naar de besparingsmogelijkheden voor uw bedrijf?

Vraag vrijblijvend advies aanGerelateerde artikelen

Grootzakelijk Verlichting Besparen

Led-verlichting met sensor, dé manier om te besparen op kantoor

Besparen op uw energiekosten kan op verschillende manieren. Eén manier is om over te stappen op energiezuinige led-verlichting. Daarnaast kunt u ook flink besparen op uw energierekening door gebruik te maken van sensoren in onder andere gangen, opslagruimtes...

Lees verder
Grootzakelijk Verlichting Besparen Klantervaring

Forse besparing door energiezuinige verlichting

Conmedra Steel & Design is een ambachtelijk staalbedrijf. Ook zij kozen voor energiezuinige verlichting via E.ON. Nely Hos, directeur van Conmedra vertelt over de energiebesparende maatregelen die het bedrijf heeft doorgevoerd op het gebied van verlichting.

Lees verder
Service & Contact

Vragen of advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk zonadvies? Neem dan vrijblijvend contact op.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur