Grip op de markt met de E.ON Price Alert

De energiemarkt is volop in beweging en de tarieven fluctueren van dag tot dag. Als u nu een gunstig tarief heeft voor uw energie, kan dat over een paar maanden ineens anders zijn.

Met de E.ON Price Alert houden wij de energiemarkt dagelijks voor u in de gaten, geheel kosteloos. U stelt uw gewenste contractprijs of uw gewenste jaarlijkse besparing in. U ontvangt direct een melding via e-mail wanneer uw ingestelde prijsniveau is bereikt. Ook spreken wij een maximale contractprijs met u af, zodat u ook wordt geïnformeerd wanneer de prijs stijgt.

Zo profiteert u zorgeloos van het optimale inkoopmoment, zonder daar zelf veel energie in te steken.

Aanmelden E.ON Price Alert

Timing is erg belangrijk

Wist u dat het grootste financiële voordeel bij het afsluiten van een nieuw energiecontract vaak wordt behaald door het juiste inkoopmoment? De E.ON Price Alert helpt u hierbij. Gratis en zorgeloos.

Een voorbeeld

Metaalbedrijf Smit heeft het afgelopen jaar € 7.500,- bespaard met de E.ON Price Alert.

  • Jaarverbruik van Metaalbedrijf Smit: 750.000 kWh
  • Tarief oude contract: € 0,08/kWh
  • Doel Metaalbedrijf Smit: 12,5% besparen op de jaarkosten
  • Gewenste contractprijs (ondergrens) is ingesteld op € 0,07/kWh

Op het moment dat het ingestelde prijsniveau was bereikt, ontving Metaalbedrijf Smit een Price Alert van E.ON. Het bedrijf heeft direct ingekocht en hiermee € 7.500,- op jaarbasis bespaard (uitgaande van een gelijkblijvend verbruik).

In 5 stappen naar het optimale inkoopmoment

Stap 1: Aanmelden

Meld u aan hier voor de E.ON Price Alert of bel 0800-727 2871. Wij nemen daarna eenmalig contact met u op om uw persoonlijke instellingen vast te leggen.

Stap 2: Geef uw instellingen door

Geef uw instellingen door. De gegevens die we van u nodig hebben: boven- en ondergrens, uw jaarverbruik, uw gewenste prijsperiode en uw huidige contractgegevens (einddatum huidige contract en huidige contractprijs). U kunt de Price Alert ook instellen zonder uw huidige contractprijs door te geven. In dat geval kunnen wij geen jaarlijkse besparing voor u doorrekenen.

Stap 3: E.ON Price Alert is actief

U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanmelding met een overzicht van uw persoonlijke instellingen. Uw Price Alert is vanaf nu actief.

Stap 4: Houd uw e-mail in de gaten

Wij houden u per e-mail op de hoogte. U ontvangt automatisch een bericht als de contractprijs het door uw gewenste prijsniveau heeft bereikt. Aan u de keuze of u op dat moment inkoopt, of een nieuwe bandbreedte afspreekt.

Zolang uw prijsniveau nog niet is bereikt, ontvangt u maandelijks een update van het actuele prijsniveau van dat moment.

Stap 5: Vrijblijvende offerte aanvragen

Is het optimale inkoopmoment daar en wilt inkopen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Energieprijzen fluctueren dagelijks, dus wacht in dat geval niet te lang.

Contact

Vragen of advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur


    Met spoed energie nodig? Bel Spoedservice Zakelijk op 06 - 2822 1814

Feedback?

Vertel wat u van onze website vindt.

Geef uw mening