Optimaal energiecontract

Natuurlijk wilt u niet teveel tijd kwijt zijn met de inkoop van uw energie. Met de extra services van E.ON hoeft u zelf niet veel te doen om optimaal te profiteren van de energiemarkt.  

Middels onze extra services houden wij uw contract en de markt continu in de gaten op punten als prijs, capaciteit en volume. Kunt u een besparing realiseren, dan ontvangt u pro-actief bericht. Zo zit u altijd goed.

 • Price Alert
  Ontvang automatisch bericht wanneer uw gewenste prijsniveau is bereikt op de energiemarkt. Zo hoeft u zelf de markt niet nauwlettend in de gaten te houden en profiteert u van het optimale inkoopmoment. Lees meer over de Price Alert.

 • Capaciteitscheck
  Ieder jaar voeren wij een check uit op uw contractcapaciteit. Heeft u minder capaciteit nodig dan dat u heeft gereserveerd bij uw netbeheerder, dan kunt u deze verlagen. Zo betaalt u geen onnodige kosten. 
 • Volumecheck
  Met de jaarlijkse volumecheck vergelijken wij uw werkelijke verbruik met uw geprognotiseerde verbruik. Met dit verkregen inzicht heeft u meer grip op uw energieverbruik. Wilt u 24/7 inzicht in uw verbruik via een online dashboard? Bekijk dan eens de Energiemanager van E.ON. 
Contact & Feedback

Vragen of advies?

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Bel 040-257 79 34

  Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur


  Met spoed energie nodig? Bel Spoedservice Zakelijk op 06 - 2822 1814

Feedback?

Vertel wat u van onze website vindt.

Geef uw mening