MKB Energiecontracten

De energiemarkt is continue in beweging wat betekent dat prijzen kunnen fluctueren. Met een vaste prijs zijn prijsstijgingen voor u niet aan de orde. U weet precies waar u aan toe bent. Kies daarom voor MKB 1 of 3 jaar van E.ON.

Welk contract past er bij uw business?

Als ondernemer heeft u veel keuzes. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Groene of grijze energie?

Als u een aansluiting heeft die kleiner is dan 3x80 Ampère hoeft u deze keuze niet te maken. De elektriciteit die wij leveren aan consumenten en bedrijven met een kleinverbruikaansluiting is standaard groen. 100% groene stroom zonder meerprijs.

Variabele of vaste tarieven?

Bij een variabel energietarief kan de leveringsprijs van energie variëren. Over het algemeen worden de tarieven elk half jaar aangepast. Dat kan zowel positief als negatief uitpakken. Wilt u meer zekerheid, dan kiest u voor een vast energietarief. U profiteert dan niet van eventuele prijsdalingen maar weet wel precies waar u aan toe bent gedurende de looptijd van uw contract.

Korte of lange looptijd?

U kunt een contract afsluiten voor een periode van 1 tot 3 jaar. De keuze voor de looptijd is mede afhankelijk van uw bedrijfsvoering. Werkt u budgetgedreven en wilt u niet jaarlijks bezig zijn met de inkoop van energie, kies dan voor een lange looptijd. U weet dan voor de komende 3 jaar exact waar u aan toe bent. Wilt u meer flexibiliteit en jaarlijks een keuze maken dan sluit een korte looptijd beter aan.

Ook het kiezen voor een contract voor onbepaalde tijd is een mogelijkheid. U krijgt dan een flexibel tarief en u kunt maandelijks uw contract opzeggen.

Andere Energieproducten