1 jaar energie voor een vaste prijs

De energiemarkt is continue in beweging wat betekent dat prijzen kunnen fluctueren. Met een vaste prijs zijn prijsstijgingen voor u niet aan de orde. U weet precies waar u aan toe bent.

De voordelen van 1 jaar vaste tarieven:

  • Zekerheid over energiekosten
  • Geen onverwachte prijsstijgingen
  • Jaarlijkse keuzevrijheid
  • 100% groene stroom

 

Vraag een offerte aan

 Of sluit hieronder direct een contract af, door het formulier in te vullen. We zorgen voor een prettige overstap. U heeft tevens nog 14 dagen bedenktijd. 

Direct aanmelden voor dit contract

Uw zakelijke energiecontract kunt u natuurlijk eenvoudig online regelen. Doordat de afhandeling geheel automatisch verloopt kunnen wij u scherpe tarieven aanbieden. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct een bevestiging van uw aanvraag. Na 14 dagen bedenktijd sturen we u een digitale versie van het contract toe.

 

 

Wat gebeurt er na uw aanmelding?

Bevestiging

Nadat u op de site uw contract heeft gekozen, ontvangt u binnen enkele dagen per post of email een contractbevestiging. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen de tijd om eventuele wijzigingen door te geven of uw overstap stop te zetten. Bel in dat geval op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur met onze Klantenservice op 040 -257 77 25.

Doorgeven meterstanden

Indien alle gegevens correct zijn en de overstap is bevestigd, wordt een meterstandenformulier naar u toegestuurd. Op basis van de meterstanden die u doorgeeft, wordt uw verbruik geschat.

Start levering

Nadat we uw meterstanden hebben ontvangen, hebben wij nog vijf dagen nodig om uw overstap af te ronden. Als alles is geregeld ontvangt u het definitief vastgestelde voorschotbedrag. Dit berekenen we aan de hand van gegevens van uw netbeheerder en uw meterstanden. Facturen ontvangt u vanaf dit moment van ons en niet meer van uw oude leverancier.