Energie voor een flexibele prijs

Een ideaal product als u altijd een marktconforme prijs wilt en u de prijs niet voor langere periode wilt vastleggen. Het contract is opzegbaar met een korte opzegtermijn van 30 dagen.

De voordelen van variabele tarieven:

  • Prijzen worden ieder half jaar aangepast
  • Prijzen bewegen mee met marktontwikkelingen
  • Maandelijks opzegbaar
  • Altijd de mogelijkheid om over te stappen naar een vast tarief

 

  Vraag een offerte aan

Of sluit hieronder direct een contract af, door het formulier in te vullen. We zorgen voor een prettige overstap. U heeft tevens nog 14 dagen bedenktijd. 

 

Direct aanmelden voor dit contract

Uw zakelijke energiecontract kunt u natuurlijk eenvoudig online regelen. Doordat de afhandeling geheel automatisch verloopt kunnen wij u scherpe tarieven aanbieden. Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt vervolgens van ons via post een bevestiging van uw keuze. Na 14 dagen bedenktijd sturen we u het contract op.

 

 

Wat gebeurt er na uw aanmelding?

Bevestiging

Nadat u op de site uw contract heeft gekozen, ontvangt u binnen enkele dagen per post of email een contractbevestiging. Vanaf dat moment heeft u 14 dagen de tijd om eventuele wijzigingen door te geven of uw overstap stop te zetten. Bel in dat geval op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur met onze Klantenservice op 040 -257 77 25.

Doorgeven meterstanden

Indien alle gegevens correct zijn en de overstap is bevestigd, wordt een meterstandenformulier naar u toegestuurd. Op basis van de meterstanden die u doorgeeft, wordt uw verbruik geschat.

Start levering

Nadat we uw meterstanden hebben ontvangen, hebben wij nog vijf dagen nodig om uw overstap af te ronden. Als alles is geregeld ontvangt u het definitief vastgestelde voorschotbedrag. Dit berekenen we aan de hand van gegevens van uw netbeheerder en uw meterstanden. Facturen ontvangt u vanaf dit moment van ons en niet meer van uw oude leverancier.