Nieuws

Filter op onderwerp

grootzakelijk mkb zonnepanelen elektrisch rijden tarieven besparen particulier duurzaamheid

Zoeken in nieuws

Grootzakelijk MKB zonnepanelen

Salderingsregeling tot 2023 ongewijzigd

Salderen blijft zeker tot en met 2023 mogelijk! Dat heeft demissionair minister Kamp van Economische Zaken besloten. En dat is goed nieuws. Want dit betekent dat u voor de stroom die uw zonnepanelen opwekken, precies evenveel terugkrijgt als u betaalt...

Lees verder
Grootzakelijk MKB elektrisch rijden zonnepanelen

Vanaf 2018 meer energieleveranciers op zelfde aansluiting mogelijk

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft aangegeven dat bedrijven en consumenten vanaf 2018 meerdere energieleveranciers op hun elektriciteitsaansluiting mogen hebben. Dit is handig als u bijvoorbeeld in het bezit bent van een of laadpaal of van zonnepanelen.

Lees verder
Grootzakelijk MKB Tarieven

Forse daling tarieven landelijk netbeheer gas

De transporttarieven van 2017 dalen met gemiddeld 26% ten opzichte van 2016. Dat blijkt uit het voorstel dat Gasunie Transport Services (GTS) op 20 maart jl. heeft ingediend bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Als het voorstel wordt goedgekeurd,...

Lees verder
Grootzakelijk MKB Besparen

Energiekosten omlaag? Bekijk de tips

Slim omgaan met energie verlaagt niet alleen uw energierekening, ook draagt het bij aan een beter milieu. Wij hebben een aantal tips voor u op een rij gezet, zodat u uw verbruik vermindert en daardoor de energiekosten verlaagt.

Lees verder
Tip!
Grootzakelijk Particulier Duurzaamheid MKB

Hoe groen is onze groene stroom?

Overal in de wereld wordt steeds meer groene stroom opgewekt. Ook in Nederland wordt hard gewerkt aan de verduurzaming van ons energiesysteem. Steeds meer bedrijven en consumenten maken gebruik van groene stroom. Dat is goed nieuws!

Lees verder